Alle Muurstickers van Janod

De magnetische muurstickers en meetlatstickers van Janod zijn super leuk om aan de muur te hangen in de kinderkamer. Deze speciale stickers zijn super makkelijk aan te brengen, komen in verschillende, leuke thema’s en brengen een extra tikkeltje magie in de kamer!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Magnetische muurstickers van Janod

In onze collectie van Janod zitten enkele leuke muurstickers die je moet combineren met grappige magneetjes! Bevestig de mooie muursticker simpelweg aan de muur  en creëer je eigen verhaaltjes met de bijhorende aparte magneten die je naar hartelust kan veranderen van plek. De thema’s zijn trouwens allemaal mega fijn. Je hebt bijvoorbeeld een magnetische muursticker van een piratenschip en leuke piratenmagneten om er op te bevestigen! Er is ook een ruimtethema dat zelfs in het donker licht geeft! Of wat te denken van een muursticker van de wereldkaart? Super leuk, maar ook educatief.

Janod meetlatsticker

Wie kent meetlatstickers? Deze werken volgens hetzelfde principe als andere groeimeters. De schattige, kleurrijke en bijzondere Janod stickers kunnen in de slaapkamer of de speelkamer worden opgehangen. Bij elke meetlatsticker worden kleinere stickers toegevoegd om te versieren zoals jij dat wilt.

Janod

Het Franse Janod is als sinds 1970 specialist in houten speelgoed en biedt originele en kleurrijke producten aan voor kinderen van 1 tot 10 jaar. Janod creëert telkens tijdloze designs in een modern jasje en dat voor het volledige gamma, waaronder: muurstickers, peuterspeelgoed, loopwagens, muziekinstrumenten, poppenhuizen en loopfietsen.

Ander populaire muurstickers

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle muurstickers zeker de moeite! Daar kan je ook muurstickers van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Janod muurstickers online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).