Al het Peuterspeelgoed van Janod

Het peuterspeelgoed van Janod is speciaal ontwikkeld om bepaalde vaardigheden al op zeer jonge leeftijd te ontwikkelen. Bovendien zijn de vrolijke speeltjes natuurlijk ook gewoon mega leuk om mee te spelen!

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Janod peuterspeelgoed

Concentratie, motoriek, handigheid, logica, behendigheid, ...: het zijn allemaal competenties die je best al op een zo jong mogelijke leeftijd aanleert en daarbij helpt de schattige collectie van Janod peuterspeelgoed. De houten speeltjes zijn voorzien van leuke en kleurrijke designs waardoor peuters hier meteen mee aan de slag zullen willen gaan. De maxi looping tuin, activiteitentafel en de maxi looping multi-activiteiten kubus zijn ideaal om het aanleren van vaardigheden te versterken. Ideale leeractiviteiten met een prachtige design.

Janod

Het Franse merk Janod is als sinds 1970 specialist in houten speelgoed en biedt originele en kleurrijke producten aan voor kinderen van 1 tot 10 jaar. Janod creëert telkens tijdloze designs in een modern jasje en dat voor het volledige gamma, waaronder: peuterspeelgoed, loopwagens, muziekinstrumenten, poppenhuizen en loopfietsen.

Houten peuterspeelgoed voor jarenlang plezier

Net zoals de rest van de collecties van Janod, zijn ook de peuterspeelgoed artikelen vervaardigd uit duurzaam, massief hout waardoor ze erg lang meegaan en gebruikssporen lang uitblijven. Zo kunnen de kinderen zich zorgeloos uitleven zonder dat er snel iets zal afbreken.

Janod peuterspeelgoed online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).