Janod - Rode Piano Confetti

Nog 2 beschikbaar
SKU:
J07622
OP VOORRAAD
Indien nu besteld, dinsdag 03/03/2020 geleverd
€ 55,50

Janod - Rode Piano Confetti

Houten speelgoed. Piano / piano gemaakt van hout. Voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Functionele pianovoice met een paar knoppen voor het eenvoudig spelen van melodieën. Confetti, dit is de kindvriendelijke muziekserie van Janod, in een kleurrijk ontwerp met de populaire confetti-look met kleurrijke stippen. De Konfetti-muziekcollectie stimuleert de zintuigen en stelt kleine muzikanten in staat om speels de instrumenten te gebruiken en de verschillende geluiden te leren kennen. Het oor wordt getraind en de vreugde van eigen deuntjes en improvisaties gepromoot.

Over Janod

Bij Janod valt heel veel leuks te beleven! Het houten speelgoed heeft de tand des tijd moeiteloos doorstaan en zich aangepast aan de noden van kinderen die voor het eerst beginnen met spelen. Ook bij de ouders brengt het speelgoed waarmee ze zelf zijn opgegroeid blije herinneringen naar boven.

Het Franse bedrijf Janod is gespecialiseerd in houten speelgoed en opgericht in 1970. Dit merk biedt kleurrijke en originele producten die geschikt zijn voor kinderen van één tot tien jaar.

Meer informatie
EAN 3700217376222
Kleur Rood
Merk Janod
materiaal Hout
Lengte (in cm) 32.5000
Breedte (in cm) 24.5000
Hoogte (in cm) 29.0000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Janod - Rode Piano Confetti