Alle Kartonnen kastelen van Kid-Eco

Zijn jouw kinderen helemaal in de ban van ridders, jonkvrouwen, zwaarden en draken? Dan zijn de kartonnen kastelen van Kid-Eco zeker een must! Avonturen beleven zal nog nooit zo leuk zijn geweest met dit coole speelgoed.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kid-Eco kartonnen kastelen

De kartonnen kastelen van Kid-Eco zijn fantastische kastelen op maat gemaakt voor jonge kinderen. De kleine ridders en jonkvrouwen zullen hun verbeeldingskracht en creativiteit ontwikkelen met dit leuke speelgoed en erg veel verhaaltjes kunnen naspelen. De kartonnen kastelen zijn beschikbaar in bruin of wit en je hebt de keuze tussen een kasteel voor stoere nobele strijders of mooie prinsessen. Het oppervlak is bovendien helemaal egaal, zodat de kids hun favoriete knutselmateriaal boven kunnen halen om hun eigen kasteel naar wens te decoreren.

Kid-Eco

Kid-Eco produceert een fantastisch scala aan innovatieve, uiterst interactieve, veilige en betaalbare kartonnen speelhuizen; ontworpen en vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk uit gerecycled golfkarton.

Karton van hoge kwaliteit

Het gebruikte karton voor de Kid-Eco kastelen is erg stevig, gemakkelijk terug op te vouwen en kan je zowel binnen als buiten gebruiken. Bovendien is het karton 100% recycleerbaar en biologisch afbreekbaar, waardoor je het milieu ook weer een handje helpt. De kartonnen kastelen zijn groot genoeg van formaat om epische avonturen mee te beleven, waardoor dit speelgoed al snel de favoriet in ieders huishouden zal worden.

Andere populaire kartonnen speelgoed artikelen

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle kartonnen speelgoed artikelen zeker de moeite! Daar kan je ook kartonnen speelgoed artikelen van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Kid-Eco kartonnen kasteel online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).