Alle schildersezels en krijtborden van Kidkraft

Jonge kunstenaars kunnen hun creatieve kant ten volle benutten met de schildersezels en krijtborden van Kidkraft. Schilderen, tekenen, kleuren, ...: het is allemaal mogelijk. In combinatie met de verbeelding maakt dat kinderen oneindig veel prachtige kunstwerken voor jou kunnen maken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kidkraft schildersezels en krijtborden

Duizenden ideeën, een fantasie die de gekste dingen bedenkt en de nood om die creativiteit neer te zetten... Voldoen jouw kinderen aan deze omschrijving? Dan zijn de schildersezels en krijtborden van Kidkraft het ideale hulpmiddel waarbij zij zich volledig kunnen uitleven! De stevige borden en tafels zijn voorzien van een krijtbord, een white board, een tekenrol óf een combinatie van de 3! De schildersezels en krijtborden zijn van stevige makelij en bieden genoeg ruimte aan om teken- en schildermateriaal op kwijt te kunnen.

Kidkraft

Het doel van Kidkraft is het inspireren van kinderen met de kracht van fantasie met creatief en uniek houten speelgoed en kindermeubelen. De producten zijn steeds piekfijn afgewerkt en zijn voorzien van een mooi en modern design. Focus op veiligheid en duurzaamheid zorgen er dan weer voor dat verschillende generaties van het speelgoed kunnen genieten. In hun gamma vind je onder andere speeltenten, tuinsets, speelsets, kinderbedden en nog veel meer terug!

Krijtborden en schildersezels van hoge kwaliteit

Of je nu kiest voor een schildersezel, een krijtbordtafel met stoeltjes of een tafelezel van Kidkraft; je haalt gegarandeerd een topproduct in huis waar de kinderen jarenlang plezier aan zullen beleven. De fraaie designs zijn tot stand gekomen door het gebruikte hout dat én stevig én duurzaam is. Super leuk is de krijtbordtafel die met schattige krukjes geleverd worden. Deze set is vervaardigd uit hout en metaal en is ideaal om samen met vriendjes en vriendinnetjes de mooiste tekeningen en schilderijen te maken!

Andere populaire krijtborden en schildersezels

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle krijtborden en schildersezels zeker de moeite! Daar kan je ook krijtborden en schildersezels van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Kidkraft speelset online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).