Alle Speelsets van Kidkraft

Met de houten speelsets van Kidkraft hebben jonge kinderen alles in handen om spannende avonturen te beleven in de speelkamer. Voor iedereen wat wils, want de thema’s van de sets zijn erg verschillend, maar allemaal even plezant!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kidkraft speelsets

De thema’s die je terug vindt in de speelsets van Kidkraft zijn erg divers en dat maakt het net leuk, want zo vind je zeker iets terug dat perfect bij jouw kinderen past. Kleine garagisten kunnen hun hart uitleven met de coole garageset. Liefhebbers van snelheid zitten dan weer goed bij de super-schans raceset, terwijl de astronauten in spe weg zullen zijn van de ruimteschip speelset! Kindjes die graag klusjes opknappen zullen tot slot zeker en vast genieten van de speelgoedwerkbank. De verschillende Kidkraft speelsets zijn opgebouwd uit meerdere hoogteniveaus en zijn groot genoeg om meerdere kindjes tegelijkertijd te laten spelen. De bijgeleverde accessoires maken de speelervaring helemaal af en zullen de fantasie nog meer prikkelen om de coolste avonturen te beleven.

Kidkraft

Het doel van Kidkraft is het inspireren van kinderen met de kracht van fantasie met creatief en uniek houten speelgoed en kindermeubelen. De producten zijn steeds piekfijn afgewerkt en zijn voorzien van een mooi en modern design. Focus op veiligheid en duurzaamheid zorgen er dan weer voor dat verschillende generaties van het speelgoed kunnen genieten. In hun gamma vind je onder andere speeltenten, tuinsets, speelsets, kinderbedden en nog veel meer terug!

Speelsets waar de kinderen jarenlang plezier aan zullen beleven

De Kidkraft speelsets en bijhorende accessoires zijn vervaardigd uit duurzaam composietenhout en zijn voorzien van felle kleurtjes. Hierdoor worden kinderen meteen tot dit speelgoed aangetrokken en zullen ze jarenlang de leukste verhaaltjes beleven waarbij de creativiteit en fantasie uitgedaagd worden.

Andere populaire speelsets

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle speelsets zeker de moeite! Daar kan je ook speelsets van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Kidkraft speelset online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).