Alle Speeltenten van Kidkraft

De Kidkraft speeltenten zijn ideaal voor kleine indiaantjes die zich ten volle willen uitleven in de kinderkamer. De tipi’s zien er prachtig uit en zijn beschikbaar in 4 verschillende kleuren!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kidkraft speeltent

De Kidraft indianententen brengen extra belevenis in de kinderkamer. De kids kunnen telkens weer nieuwe verhaaltjes verzinnen en samen met hun vriendjes en vriendinnetjes de wildste avonturen beleven. Hiermee stimuleren ze hun fantasie en de creativiteit; twee erg belangrijke factoren in de opvoeding van elk kind. De grote, kwalitatieve tipi’s van Kidkraft zijn beschikbaar in 4 kleuren: turkoois, roze, marineblauw en oranje.

Kidkraft

Het doel van Kidkraft is het inspireren van kinderen met de kracht van fantasie met creatief en uniek houten speelgoed en kindermeubelen. De producten zijn steeds piekfijn afgewerkt en zijn voorzien van een mooi en modern design. Focus op veiligheid en duurzaamheid zorgen er dan weer voor dat verschillende generaties van het speelgoed kunnen genieten. In hun gamma vind je onder andere speeltenten, tuinsets, speelgoedkisten, kinderbedden en nog veel meer terug!

Indianententen van hoge kwaliteit

De speeltenten van Kidkraft zijn met een hoogte van bijna 2 meter en een grondoppervlak van meer dan een vierkante meter ruim genoeg om er samen met de broertjes, zusjes of vriendjes in te ravotten. De tipi’s zijn gemaakt van stevig bamboe en een zacht katoenen canvasdoek met gaasvensters zodat de ouders steeds een oogje in het zeil kunnen houden. Dankzij het stapsgewijze instructieboekje zet je de indianentent in geen tijd op, waardoor de kinderen snel van hun nieuwe speelgoed kunnen genieten. De speeltenten van Kidkraft zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan en zijn uitsluitend bedoeld voor binnenshuis gebruik.

Andere populaire speeltenten

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle speeltenten zeker de moeite! Daar kan je ook speeltenten van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Kidkraft tipi online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).