Alle Tuinsets van Kidkraft

De Kidkraft tuinsets zien er allemaal erg fraai uit door hun mooie houten design en kleurrijke accenten. Buiten spelen zal nog nooit zo leuk zijn geweest wanneer de kids kunnen genieten van hun nieuwste speelgoed!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kidkraft tuinset

Een tuinset van Kidkraft ziet er mooi uit en wat nog belangrijker is: het is super populair bij kinderen. Zegt een zandbak in de vorm van een heuse piratenboot jou iets? Of een coole buitenzandbak met zonnedak? Zandkastelen bouwen zal meer dan ooit met plezier én in stijl gebeuren. Genieten van een leuke picknick tijdens de zomer? Dan is de Kidkraft houten kindertuinset het juiste antwoord!

Kidkraft

Het doel van Kidkraft is het inspireren van kinderen met de kracht van fantasie met creatief en uniek houten speelgoed en kindermeubelen. De producten zijn steeds piekfijn afgewerkt en zijn voorzien van een mooi en modern design. Focus op veiligheid en duurzaamheid zorgen er dan weer voor dat verschillende generaties van het speelgoed kunnen genieten. In hun gamma vind je onder andere poppenhuizen, tuinsets, speelgoedkisten, kinderbedden en nog veel meer terug!

Houten kindertuinset

De houten buitensets van Kidkraft zijn vervaardigd uit verstevigde, weersbestendige houten panelen die niet vervormen of verslijten en worden geleverd met een stap-voor-stap montageboekje.

De piraten zandboot met kleurrijke illustraties heeft opbergruimte voor emmers en schepjes en is groot genoeg om met meerdere kindjes tegelijk in te kunnen spelen. Bij (te) warm weer kunnen kinderen zich toch volledig uitleven door het zonnedak.

De buitenzandbak is ideaal om grote zandkastelen te maken en bevat ook 2 zand- en waterbakken voor extra speelplezier.

De houten kindertuinset wordt geleverd met tafel, 2 bankjes, parasol en kussens. Het geheel past perfect bij elkaar en schittert in elke tuin.

Andere populaire avontuurlijk speelgoed

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle avontuurlijk speelgoed zeker de moeite! Daar kan je ook avontuurlijk speelgoed van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Kidkraft tuinsets online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).