Alle Houten Speelgoedkisten van KinderenKoning

KinderenKoning biedt een ruim gamma aan van houten speelgoedkisten die de kids kunnen gebruiken om mee te spelen en om achteraf alles netjes in op te bergen. Bovendien zijn er zelfs enkele opbergbankjes voorhanden waar je op kan zitten ! Natuurlijk kunnen de houten kisten ook door mama en papa gebruikt worden om allerlei zaken in te bewaren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

KinderenKoning houten schatkisten

KinderenKoning heeft een aantal stoere piratenschatten voor jou in petto. De leuke houten kisten zijn ideaal om al het speelgoed van de kinderen netjes in op te bergen na een speelsessie. Bovendien kunnen kleine piraatjes de houten opbergkisten gebruiken om de spannendste piratenverhalen te beleven. Het feit dat je met deze houten opruimkist dolle, eindeloze pret kan beleven, maakt dat deze producten érg populair en gewild zijn bij alle ouders. Wij zijn grote fan, jij ook?

Houten speelkisten en opbergbankjes

Minder avontuurlijk, maar minstens even leuk zijn de overige houten speelkisten, opbergbanken en opbergkistjes van onze collectie. Deze zijn beschikbaar in alle mogelijke maten en vormen en zijn steevast het ideale middel om al het speelgoed (of andere spullen natuurlijk) in op te bergen. Kinderen leren zo verantwoordelijk te zijn voor hun eigen speeltjes en houden zo alles netjes. Erg leuk zijn trouwens onze opbergbankjes. Deze zijn super stevig en groot, waardoor de kinderen na het spelen en opruimen even rustig kunnen gaan zitten om te bekomen.

Stevige houten kist van klein naar groot

Kindjes die zelf hun speelgoed met plezier opruimen, dát is het effect dat onze houten speelgoedkisten bereiken. In combinatie met de fantasierijke spelletjes die ze met de kisten kunnen beleven, kan je wel stellen dat je met dit product een regelrechte topper in huis haalt. Om er zeker van te zijn dat de opruimkisten lang zouden meegaan, werden deze vervaardigd uit licht, maar stevig berkenhout of multiplex hout dat een mooie, natuurlijke kleur heeft.

Andere populaire houten opbergkisten

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle opbergkisten zeker de moeite! Daar kan je ook houten speelgoedopbergers van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Houten speelgoedkisten online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).