Automoblox

Stoere houten speelgoedwagens die je zelf in elkaar mag steken; het constructiespeelgoed van Automoblox is top en blijft keer op keer super leuk! De speelautootjes zien er erg mooi uit en leren jonge kinderen een hele boel vaardigheden aan!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Construeer je eigen Automoblox houten speelwagen!

Een ultracoole sportauto in elkaar steken? Check! Het constructiespeelgoed van Automoblox biedt jouw kind de ultieme bouw- én speelervaring. De mooie vormen en kleuren trekken de aandacht en hebben de ideale grootte om in een kinderhandje te passen!

Over het merk Automoblox

Patrick Calello, oprichter van Automoblox kwam op het idee om speelgoedauto’s te produceren toen hij een taak kreeg op school. In 1992 bouwde hij een auto dat bestond uit verschillende stukken hout. Dit was de geboorte van het merk Automoblox. Daarbij baseerde ze zich op vijf verschillende waarden: inspiratie, verbeelding, prestaties, spelen en relaties.

In Juli 2004 trad Automoblox de Amerikaanse, Engelse en Japanse markt binnen. Hun missie: kinderen oneindig veel speel- en bouwplezier te geven met het personaliseren van auto’s. De kwaliteit van de onderdelen en de veiligheid zijn van het allerhoogste niveau. 

Waarom kiezen voor Automoblox?

Constructiespeelgoed is enorm leerzaam en goed voor de ontwikkeling van het kind. De combinatie van traditionele elementen van houten speelgoed met moderne technologieën maakt van Automoblox een nieuwe generatie speelgoed waar kinderen dol op zijn. Zo kunnen kinderen belangrijke ontwikkelingsvaardigheden aanleren en tegelijk creatief bezig zijn. Vroem vroem! Laat je fantasie de vrije loop met de houten autootjes van Automoblox. <../automoblox-houten-constructie-speelgoed">Bekijk hier de speelwagens van Automoblox >