Clarijs

Wie aan kwalitatieve fietstassen denkt, denkt aan Clarijs. Dit Nederlandse merk heeft super stevige en mooie fietszakken in het gamma die je erg gemakkelijk aan je fiets bevestigt en plaats biedt voor al jouw spullen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Over het merk Clarijs

Clarijs is een Nederlands familiebedrijf dat reeds bestaat sinds 1948 en begon als zadelmakerij. Het bedrijf richtte zich vroeger tot het verwerken van zeildoek en daaraan gerelateerde producten. De laatste jaren is het bedrijf zich gaan specialiseren in het maken van fietstassen en afdekzeilen voor bakfietsen. Alle Clarijs fietstassen worden in Nederland met de hand gemaakt en voor een aanzienlijk deel met mensen van de sociale werkplaats. Clarijs denkt aan het milieu, want ze verkopen steeds meer fietstassen van gerecycled vrachtwagendoek en andere gebruikte materialen. Alle gebruikte materialen die men nodig heeft om een Clarijstas te vervaardigen komen bovendien uit de EU.

Waarom kiezen voor Clarijs

Met een fietszak van het merk Clarijs haal je een echt topproduct in huis. Dankzij een inhoud van 44 liter biedt de fietstas immers ruim voldoende plek om al jouw spullen in op te bergen wanneer je bijvoorbeeld inkopen gaat doen. Bovendien zijn de Clarijs fietszakken allemaal voorzien van een super mooi design, waardoor je het straatbeeld meteen zal opfleuren. De populaire fietstassen zijn vervaardigd uit Bisonyl PVC doek: waterdicht, ijzersterk en kleurvast. Tot slot kan je de fietszakken van Clarijs heel eenvoudig plaatsen op een elektrische of normale fiets en zijn er dubbele reflectiestrepen voorzien die jouw veiligheid garanderen.