EGG Helmets

EGG biedt verschillende fietshelmen aan die de kinderen zelf helemaal naar smaak kunnen personaliseren met verschillende kleurrijke skins en grappige add-ons! De combinaties zijn eindeloos waardoor de kids de helm helemaal zelf naar hartelust kunnen stijlen! 

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Over het merk EGG

EGG, een Amsterdams bedrijf, produceert en verdeelt personaliseerbare helmen en accessoires voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Het bedrijf werd opgericht in 2010 door twee jonge vaders die geïnspireerd werden door hun eigen kinderen. Ze zagen dat ze niet graag helmen droegen, hoewel ze hen zo goed mogelijk wilden beschermen. De kinderen vonden helmen er vaak niet goed uitzien, noch “cool”, en vooral oncomfortabel om te dragen. Plots kwamen de twee jonge vaders op het idee om een helm personaliseerbaar te maken, aangepast aan de smaak van elk kind zodat de “coolness” binnen handbereik zou zijn.

Waarom kiezen voor EGG?

De EGG helmen zijn initieel ontwikkeld om mee te fietsen, maar ze zijn gegroeid en doorontwikkeld tot een multifunctionele sporthelm. EGG is overtuigd dat de functionaliteit en veiligheid geen obstakel moet zijn voor het draagplezier. De verschillende hoezen en extra add-ons, zoals een mohawk en prinsessenkroontje, versterken dit en zorgen voor een unieke draagervaring. De naam verklaart tenslotte veel, het ontwerp van de EGG is gebaseerd op dat van een “egg” (Engels voor “ei”) uit de natuur, en refereert naar de inhoud die het dient te beschermen. Het is een positief symbool van leven en bescherming. Het vertegenwoordigt het begin van leven, het potentieel van creatie en bescherming van alle kinderen. De EGG helmen zijn gemaakt voor drie doelen: plezier, veiligheid en comfort! Kinderenkoning biedt verschillende officiële ‘skins’ en ‘add-ons’ aan, naast de verschillende maten (48 cm tot en met 56 cm) en kleuren van de EGG-helmen zelf.