Nutcase Helmets

Wie een veilige, mooie en leuke fietshelm wilt kopen, kan best even een kijkje nemen in ons uitgebreide aanbod van Nutcase helmen. Deze komen in alle mogelijke kleuren en designs en zijn beschikbaar in maten XXS tot L!

Producten 1-24 van 35

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Nutcase Helmets: veilig fietsen was nog nooit zo leuk!

Voor de sportievelingen onder ons hebben we Nutcase. Deze helm zal u een groter gevoel van veiligheid geven. Nutcase gelooft en bewijst dat veiligheid goed samengaat met fun, design en stijl.

Over het merk Nutcase

Nutcase werd geboren toen Michael Morrow, een voormalig hoofdontwerper bij Nike op het idee kwam om zijn helm te bewerken met verschillende kleuren. Na zes jaar lang werken werd de eerste Nutcase helm geboren.

Waarom kiezen voor Nutcase?

We zien het overal: een kind dat zijn of haar helm niet wil aandoen. Met Nutcase kan u deze problemen voorgoed van de baan vegen. Dankzij de hippe en kleurrijke designs op de helmen zal uw kleine oogappel het fascinerend vinden om zo’n mooie helm aan te hebben.

Morrow gelooft dat hij met Nutcase creativiteit, veiligheid en eigenheid brengt. Dit gaat ervoor zorgen dat kinderen hun helm gaan dragen uit eigen wil en niet omdat ze verplicht worden door hun ouders. Veiligheid op de weg is meer dan een helm aandoen. Zichzelf laten opmerken aan anderen is ook van groot belang. Hoe doen we dit dan? Met een bel natuurlijk! Nutcase biedt haar klanten bellen aan voor op de fiets. Deze fietsbellen beschikken net zoals onze helmen over hele leuke designs waardoor uw kind graag zijn/haar fiets zal nemen!