Sevylor

Sevylor is een merk dat innovatieve producten op de markt brengt dat waterpret naar nieuwe hoogtes stuwt. Bij KinderenKoning vind je de kleurrijke en superveilige Puddle Jumpers: zwemvestjes en zwembandjes in 1 handig product!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Over het merk Sevylor

Sevylor probeert alle mensen buitengewone waterpret te laten beleven. Om dit ultieme doel te bereiken, brengt Sevylor opblaasbare watersport- en vrijetijdsartikelen van excellente kwaliteit op de markt. Gevierde producten zijn onder andere boten, kayaks, SUP's en Puddle Jumpers.

Sevylor heeft al internationaal succes sinds 1949 en is sindsdien trots om een belangrijke speler op het gebied van watersport te zien. Sevylor staat synoniem voor productontwikkeling en voortdurende innovatie.

Waarom kiezen voor Sevylor?

Sevylor probeert zijn klanten dankzij zijn originele visie steeds weer te verrassen met nieuwe en betere producten en het merk maakt dan ook artikelen waar de klant op kan rekenen. Kwaliteit is daarbij de belangrijkste pijler. De productie voldoet aan internationale normen en wordt ruim voordat de klant wordt bereikt, getest. Naast kwaliteit is ook het comfort van het product van het grootste belang. Het is belangrijk dat de producten eenvoudig te gebruiken zijn, zodat de klant onmiddellijk en optimaal kan genieten van de tijd die op en rond het water wordt doorgebracht. Bij het ontwerpen van de producten wordt er rekening gehouden met transport, gebruik en opslag. Sevylor biedt een goed doordacht product dat al vele jaren watersport biedt!