40% korting
Uw taalkeuze:

Boekentassen, reistassen en rugzakken

Boekentassen - reistassen - rugzakken
KK-CategorieOverzicht-reistassen-boekentas
KK-CategorieOverzicht-reistassen-rugzak
KK-CategorieOverzicht-reistassen-kinderkoffer
KK-CategorieOverzicht-reistassen-koffer

Filter op
Merk
 1. (1)
 2. (30)
 3. (21)
 4. (3)
 5. (21)
 6. (11)
 7. (15)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 106 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 106 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Een dagje naar school kan meteen opgefleurd worden door een leuke boekentas! Ga daarom gerust eens kijken naar onze verschillende merken, maten en kleuren! Voor de allerkleinsten hebben we zelfs boekentasjes in A5 formaat. Zo kunnen ze net genoeg meenemen om de drukke dagen in de kleuterklas te overwinnen.

Een uitje met de klas? Kijk dan eens naar de schattige rugzakjes van Skip Hop! Voor diegene die graag gaan zwemmen hebben we super coole zwemzakken. Allemaal hebben ze de vorm van een zeedier. Ze zijn speciaal ontworpen zodat natte kledij niet het hele zakje nat maakt. Hij is waterdicht gemaakt, waardoor water er niet in kan maar er ook niet uit! Geen druppels van de zwemkledij dus! Verder hebben we uiterst lieve turnzakjes van Lilliputiens, die je elke dag willen vergezellen naar de sportzaal.

De Boostapack van Trunki is een 2-in-1 oplossing! Je kan deze rugzak gebruiken om al je spullen in op te bergen, maar ook als autozitje! Dit is zeer handig als je kind soms met de grootouders meerijdt. Zo hoeven zij geen apart autostoeltje te voorzien. Ook voor onverwachte situaties is dit gemakkelijk. Even meerijden met een vriendje? Geen probleem!

Ga je binnenkort op vakantie, een weekendje weg of gewoon een dagtripje? Onze trolleys zijn perfect om mee te nemen. De Trunki koffertjes zijn uiterst origineel en bovendien zeer functioneel. Je kinderen kunnen erop zitten en de trolley kan vooruit getrokken worden. Ze hebben leuke kleurtjes en zijn geschikt als handbagage bij vliegtuigreizen. Ook de trolleys van Lilliputiens en Skip Hop zijn enorm leuk! Verschillende vakjes zorgen ervoor dat er voor alles een plekje is.

Ben je op zoek naar een grote reiskoffer? Dan kijk je best eens naar de collectie van Delsey. De koffers zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Het Franse design staat garant voor hoge kwaliteit.