kk-korting2017-nl
Uw taalkeuze:

Boekentassen, reistassen en rugzakken

Boekentassen - reistassen - rugzakken
KK-CategorieOverzicht-reistassen-boekentas
KK-CategorieOverzicht-reistassen-rugzak
KK-CategorieOverzicht-reistassen-kinderkoffer
KK-CategorieOverzicht-reistassen-koffer
 

 

Is het nu voor school, of om op reis te gaan, kinderen moeten ook wel eens iets kunnen meenemen. Daarom hebben wij deze handige sectie rond boekentassen, reistassen en rugzakken voor kinderen samengesteld! Daarnaast kan je bij ons ook nog de reiskoffers vinden voor de grotere kinderen en de volwassenen!

 

De boekentassen zijn voornamelijk van het merk Delsey. Dit Franse merk staat garant voor kwaliteit. Met een uitschuifbare hendel en wieltjes zijn dit ook erg goede boekentassen voor de rug van jouw kind. Tegenwoordig worden boekentassen zwaarder en zwaarder, dus een rolsysteem is zeker een meerwaarde als je het ons vraagt!

 

In de categorie rugzakken vind je onze selectie Skip Hop. Met rugzakken en trolleys zijn dit trouwens ook goede keuzes als school- en/of vrijetijdsrugzak. Daarnaast zitten in de categorie ook de Boostapacks. Deze supertoffe rugzak van Trunki is meer dan alleen een rugzak. Het is namelijk ook een (gecertificeerd) autozitje. Nooit meer dat autozitje verzetten naar de auto van oma en opa, maar gewoon de boostapack mee. Klaar!

 

De kindertrolleys zijn voornamelijk de intussen welbekende Trunki Ride-On trolleys. Deze koffers, die perfect als handbagage meekunnen op een vlucht, zijn ideaal om jouw kind ook zijn/haar eigen koffertje mee te laten nemen. Moet je wat lang wachten? Geen probleem, je kind kan er gewoon op gaan zitten!

 

Voor de grotere kinderen hebben we ook een collectie Delsey-koffers en deze variëren van cabin-proof koffers tot echt grote koffers om verre reizen veilig af te ronden! Ze voldoen ook aan alle reis-voorschriften qua beveiliging.