Alle Knikkerbanen van Scratch

De allerjongste kindjes kunnen ook al kennis maken met de wondere wereld van de knikkerbanen met de schattige knikkerbanen van Scratch. Deze bevatten extra grote knikkers en komen terug in kleurrijke, leuke thema’s die meteen een glimlach op het gezicht tevoorschijn toveren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Scratch knikkerbaan

De Scratch knikkerbanen zijn geschikt voor jonge kindjes die graag met een simpele, maar super leuke knikkerbaan aan de slag willen gaan. Deze sets komen terug in verschillende thema’s en zijn steeds erg kleurrijk, waardoor de kids zullen stralen van geluk bij het aanzien van zulk mooi speelgoed.

De knikkerbanen hebben steeds een aantal verdiepen waarbij de extra grote knikkers snel zullen afdalen. Op het einde van de rit is er zelfs een belletje voorzien dat een leuk geluidje maakt wanneer het bereikt wordt. De sets worden geleverd met 3 knikkers, die je apart, of allemaal tegelijk naar beneden kan doen dalen.

Voor de echte avonturiers is er ook een ‘knikkerbaan’ in ware space-stijl. Deze keer geen knikkers, maar grappige autootjes die over de kop gaan bij het afdalen en toch blijven rijden.

Scratch

Wie op zoek is naar ecologisch verantwoord speelgoed van Belgische oorsprong moet bij Scratch zijn. Twee enthousiaste ouders staan aan het hoofd van het bedrijf en zijn echte speelgoed specialisten. Een prachtig en kleurrijk design wordt steeds aan creativiteit en kwaliteit gekoppeld. Elke stuk speelgoed is bedoeld voor een bepaalde leeftijdsgroep en heeft steeds als doel om bepaalde motorische vaardigheden aan te leren. Veiligheids is steeds van prioritair belang.

Knikkerbanen uit hout

De knikkerbanen van Scratch zijn vervaardigd uit stevig hout en hebben een tamelijk robuuste vormgeving, waardoor de kindjes zich ten volle kunnen uitleven en het speelgoed gemakkelijk ongelukjes overleeft. De kleurrijke afwerking is van uitstekende kwaliteit en kan met gemak jarenlang meegaan.

Andere populaire knikkerbanen

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle knikkerbanen zeker de moeite! Daar kan je ook knikkerbanen van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Scratch knikkerbanen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).