Alle Loopauto's van Scratch

Een Scratch loopauto is ideaal voor de kleinste spruiten die van dieren houden. De loopwagentjes zien er super snoezig uit, zijn vervaardigd in duurzaam hout en garanderen urenlang speelplezier!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Scratch loopauto

Kindjes hun eerste fietsavonturen laten beleven met de Scratch loopwagens is een super slim idee. Peuters zullen jou vrolijk achtervolgen wanneer ze al peddelend genieten van hun loopauto. Niet alleen de eindeloze fun is van belang, de kinderen leren tegelijkertijd ook hun motorische vaardigheden en evenwichtsgevoel met de Scratch Move-It serie. Educatief en plezant: een combinatie waar wij warm van worden.

Scratch

Wie op zoek is naar ecologisch verantwoord speelgoed van Belgische oorsprong moet bij Scratch zijn. Twee enthousiaste ouders staan aan het hoofd van het bedrijf en zijn echte speelgoed specialisten. Een prachtig en kleurrijk design wordt steeds aan creativiteit en kwaliteit gekoppeld. Elke stuk speelgoed is bedoeld voor een bepaalde leeftijdsgroep en heeft steeds als doel om bepaalde motorische vaardigheden aan te leren. Veiligheids is steeds van prioritair belang.

Veilige houten loopwagen

De schattige Scratch loopauto’s zijn volledig ontwerpen in België en zijn vervaardigd uit hoogwaardig beukenhout. De rubberen banden zijn geluidloos en laten geen sporen na, zodat de kinderen zeker ook binnenshuis vrolijk kunnen rondtoeren.

Voorts zijn de loopautootjes zeer stabiel door de stuurbegrenzing, zullen de handjes niet van het stuur glijden door het ergonomische ontwerp en werd een extra houten steuntje aan het zadel voorzien zodat kinderen er zeker niet af zullen schuiven. Dit alles maken de Scratch loopwagens, in combinatie met de leuke dierenthema’s, tot regelrechte toppers!

Aanhangwagen en walkhelp

Scratch biedt ook een super leuke, houten aanhangwagen aan. Deze bevestig je gemakkelijk achter een Scratch loopauto en daarna kan de echte fun beginnen. Vervoer je favoriete knuffelbeestjes en breng ze veilig naar hun nieuwe bestemming!

De Scratch walkhelp is een speciale loopwagen die kindjes helpt om hun eerste stapjes te zetten. Het loopautootje kan je jarenlang gebruiken, aangezien de duwstang versteld kan worden en daarbovenop kan je de weerstand van de wieltjes aanpassen, zodat ook de kleinste kids hier gebruik van kunnen maken en niet zullen vallen.

Andere populaire loopauto's

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle loopauto's zeker de moeite! Daar kan je ook loopauto's van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Scratch loopauto’s online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).