Alle Loopfietsen van Scratch

De Scratch loopfietsen hebben allemaal een verschillend thema, maar 1 ding staat vast; kleurrijk zijn ze zeker. Kindjes van 3 tot 6 jaar zullen hier de tijd van hun leven mee beleven!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Scratch loopfiets

Een loopfiets van Scratch valt meteen op door een prachtige design en kleurrijk thema. Kindjes van 3 tot 6 jaar zullen zich enkel nog op deze manier willen voortbewegen, want fun is met de Scratch loopfietsjes jaren verzekerd door het verstelbare zadel. Het fietsje zonder pedalen stimuleert de motorische vaardigheden en leert kinderen hun evenwicht te bewaren. Dit leidt dan weer tot een boost in het zelfvertrouwen waarbij kinderen zullen stralen van geluk. De fietsjes zien er erg leuk uit met de verschillende thema’s, waaronder taxi en formule 1.

Scratch

Wie op zoek is naar ecologisch verantwoord speelgoed van Belgische oorsprong moet bij Scratch zijn. Twee enthousiaste ouders staan aan het hoofd van het bedrijf en zijn echte speelgoed specialisten. Een prachtig en kleurrijk design wordt steeds aan creativiteit en kwaliteit gekoppeld. Elke stuk speelgoed is bedoeld voor een bepaalde leeftijdsgroep en heeft steeds als doel om bepaalde motorische vaardigheden aan te leren. Veiligheids is steeds van prioritair belang.

Schattige houten loopfietsen

Een Scratch loopfiets is vervaardigd uit stabiel en sterk gelaagd hout, waardoor je er zeker van bent dat je een solide product in handen hebt. De bandjes van het loopfietsje zijn opblaasbaar voor het comfort en ontlast de gewrichten van de kids, ook bij langdurig gebruik en het stuur heeft een ingebouwde beperking van de draaicirkel, wat de veiligheid verhoogt en de kans op ongelukjes aanzienlijk vermindert. De opening in het houten frame heeft een handige opening die als handvat kan dienen, zodat je een loopfiets van Scratch gemakkelijk kan transporteren.

De Scratch loopfietsen worden geleverd met veiligheidshandgrepen, fietsbel, handige opbergtas, zacht zadel en opblaasbare luchtbanden.

Andere populaire loopfietsen

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle loopfietsen zeker de moeite! Daar kan je ook loopfietsen van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Scratch loopfietsen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).