Al het Badspeelgoed van Skip Hop

Skip Hop heeft enkele badspeeltjes in het gamma die de boel een heel stuk leuker zullen maken. Het badspeelgoed ziet er schattig uit en bevat speciale effecten die ook nog eens heel leerrijk zijn!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Skip Hop badspeelgoed

Bijleren is een levenslang proces en daarom is het belangrijk om al op jonge leeftijd te beginnen. Het badspeelgoed van Skip Hop is ideaal om al spelenderwijs allerlei zaken te ontdekken. Wordt nieuwe texturen, kleuren en patronen gewaar en leer verschillende geluiden kennen. Zo heb je bijvoorbeeld een aapje in een duikboot die je via een touwtje kan opwinden om zo de propeller te activeren en een hondje op een waterscooter die leuke motoreffecten en blafgeluiden produceert. Zo leren ze onder andere wat oorzaak en gevolg is en ontwikkelen ze hun motorische vaardigheden. Een super handig hulpmiddel voor mama en papa is Moby de walvis, een soort van waterkan die een zachte waterstroom verzorgt en water in de ogen en oortjes voorkomt.

Skip Hop

Een grenzeloze passie voor het ontwerpen van mooie en functionele benodigdheden voor baby’s en peuters om te helpen bij hun ontwikkeling; dat is wat het team achter Skip Hop drijft. Met een motto als ‘musthaves made better’ kan dat ook moeilijk anders. Skip Hop brengt moderne en praktische artikelen op de markt die kinderen al tijdens hun eerste jaartjes spelenderwijs erg veel bijleert!

Badspeeltjes van stevige makelij

Onstuimige kindjes kunnen zich volledig laten gaan met de Skip Hop badspeeltjes; ze zijn immers gemaakt van super sterke materialen als PVC en ABS. Zo ben je er als ouder zeker van dat je oerdelijke producten in huis haalt die bovendien jarenlang meegaan.

Ander populair badspeelgoed

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met al het badspeelgoed zeker de moeite! Daar kan je ook badspeelgoed van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Skip Hop badspeelgoed online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).