Alle Kindertrolleys van Skip Hop

Met een Skip Hop Zoo trolley verlaat elk kind iedere keer goedgeluimd het huis om bij een vriendje te gaan logeren of om op schooltrip te vertrekken. Deze reiskoffertjes zien er uit als vrolijke diertjes en vallen daardoor stevig in de smaak bij iedereen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Skip Hop Zoo trolley

Bekijk zeker de kinderkoffers van Skip Hop! Deze zijn ook perfect voor de kids wanneer je op ries vertrekt. De wielen zijn klaar om elke dag te rollen! Omdat het voorttrekken van een kindertrolley soms vermoeiend kan worden voor kinderen, denkt Skip Hop ook aan mama en papa. Een aparte schouderriem is voorzien voor ouders om de kinderkoffer te dragen. Zo kan je het ook handenvrij dragen! Het voorvak van de Skip Hop Zoo trolley is perfect voor het opbergen van kleinere items. Zo kan je daar bijvoorbeeld een snackje in kwijt. Aan de zijkant van de kinderwagen is een speciale plek om drankflesjes in te plaatsen. Op deze manier kunnen ze zeker al zeker niet omver vallen! De leuke trolleys hebben allemaal het uiterlijk van een grappig diertje, zodat ook de designs zeker in de smaak zullen vallen.

Skip Hop

Een grenzeloze passie voor het ontwerpen van mooie en functionele benodigdheden voor baby’s en peuters om te helpen bij hun ontwikkeling; dat is wat het team achter Skip Hop drijft. Met een motto als ‘musthaves made better’ kan dat ook moeilijk anders. Skip Hop brengt moderne en praktische artikelen op de markt die kinderen al tijdens hun eerste jaartjes spelenderwijs erg veel bijleert!

Kinderkoffertjes voor jarenlange pret

Kindjes die gaan logeren bij oma en opa of op daguitstap gaan, zullen steevast gebruik willen maken van hun coole Skip Hop Zoo kinderkoffer. Dankzij de ergonomische vormgeving en het gebruikte polyester zijn de reistasjes tevens gemakkelijk te reinigen. Hierdoor blijven deze jarenlang zo goed als nieuw.

Andere populaire kindertrolleys

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle kinderkoffers zeker de moeite! Daar kan je ook kindertrolleys van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Skip Hop Zoo kindertrolleys online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).