Jabbedoe

Jabbedoe

Perrestraat 15a, 9550, Herzele


Zip: 9550
Country: BE
City: Herzele
Address: Perrestraat 15a
Extra informatie
Categorie van de zaak:

In Jabbedoe ligt de nadruk nagenoeg volledig op lichamelijke ontplooiing en samenspel met vriendjes. Jabbedoe kiest bewust niet (nog maar eens) voor tv, video, elektronische games, internet etc… om kinderen bezig te houden. De speeltuin komt tegemoet aan de (dringende) nood om kinderen de gelegenheid te geven een gezonde lichamelijke conditie op te bouwen.

De speelomgeving is opgesplitst in 2 volwaardige zones. Een avontuurlijk speelparadijs voor kinderen van 3 à 4 jaar tot 12 jaar en een rustiger ontdekkingsspeeltuin voor kruipertjes en kindjes tot maximaal 4 jaar. Als ouder of begeleider kan u hen desgewenst (gratis) begeleiden in de speeltuin.

Uitbaters en personeel houden samen met u steeds een oogje in het zeil !

Een hoekje in de cafétaria is voorbehouden voor kinderen die willen uitrusten of zich willen bezighouden na het spelen.

Nieuw in Jabbedoe!

Buitenspeeltuin op kunstgras… ! Volop speelplezier voor de kinderen. Netjes, hygiënisch, geen gevaarlijke speeltuigen. Het immer groene gras sluit aan bij het zonneterras in de rust van het landelijke Hillegem (Herzele).
Wordt buiten spelen minder aangewezen wegens het te warme weer dan is er nog altijd de binnenspeeltuin van Jabbedoe waar zelfs bij een hittegolf de temperatuur binnen heel aangenaam blijft.