Bowling Berkerijs Keerbergen


Zip: 3140
Country: België
City: Keerbergen
Address: Putsebaan 198
Extra informatie
Categorie van de zaak:
Bowling
BOWLING BERKERIJS…AL 40 JAAR BOWLINGPLEZIER VOOR JONG & OUD!
Leef je uit op de 14 volautomatische bowlingbanen die zijn uitgerust met een modern bumpersysteem (uniek voor de regio)! De bumpers kunnen individueel ingesteld worden via de computer zodat klein & groot plezier aan het bowlingspel hebben.

Uiteraard zijn ook de nodige bowlingballen (van ca. 2,5 kg voor de allerjongsten tot ca. 8 kg) en speciale bowlingschoenen (vanaf maat 25 tot maat 50) aanwezig.

Reserveer tijdig uw kinderparty op woensdag, zaterdag & zondagnammidag. Wij bieden ook speciale arrangementen aan voor groepen (bowling, steengrill en drank inbegrepen).

De ideale mix voor een leuk avondje uit. Scholen, verenigingen en bedrijven kunnen ook buiten de openingsuren reserveren (speciale arrangementen mogelijk).

U kan tevens gebruik maken van onze feestzaal (tot 70 personen) voor speciale gelegenheden zoals communie, familie- & bedrijfsfeesten.

Mensen die graag in competiitieverband willen bowling spelen kunnen op maandag, woensdag en donderdagavond aan hun trekken komen. Op vrijdagavond kan je zelfs op nationaal niveau uw bowlingsport beoefenen.

Voor meer info kan u telefonisch terecht (0477/831632) of via onze website.