weekend-nl

Aulnenhof

Aulnenhof

Walshoutemstraat 74, 3401, Walshoutem


Zip: 3401
Country: BE
City: Walshoutem
Address: Walshoutemstraat 74
Extra informatie
Categorie van de zaak:
Restaurant Hotel met kindermenu
'Samen met mijn vrouw Petra, mijn schoonouders Hein en Lisette en onze zoon Elias heten wij u van harte welkom in de Hostellerie Aulnenhof!
Door de jaren heen trachten wij het Aulnenhof zo gezellig mogelijk in te richten en te restaureren en dit in een hecht familieverband. Zodat iedereen die het wenst
kan komen genieten van dit meer dan 270 jaren oude gebouw, met zijn prachtige Binnenkoer de statige schuur en zijn stijlvolle feestzalen waar men in de zomerdagen kan genieten van de zwaluwen en de rust in de winter gezellig met de knieën onder tafel in de Bistro . De keuken staat er garant voor goede en kwaliteit volle gerechten. Onze uitgebreide wijnkaart verraad ook ons stille liefde Italiaanse wijnen en Italië. Wij doen dit natuurlijk niet alleen!
Dank zij onze keukenbrigade, de poetsploeg en ons bedieningsteam die er dag na dag klaarstaan om het beste te geven en te zorgen voor een service “extra ordinary”. Zij geven het Aulnenhof net dat extra. Ook een dankwoord aan onze leveranciers, die zorgen dat we de beste producten aangeleverd krijgen. Onze vaste gasten die ons steevast een hart onder de riem steken. Zij zorgen mee voor de gezellige sfeer in onze Bistro.