weekend_de

Domein Deghellinck

Domein Deghellinck

Kortrijkstraat 74, 9790, Wortegem-Petegem


Zip: 9790
Country: BE
City: Wortegem-Petegem
Address: Kortrijkstraat 74
Extra informatie
Categorie van de zaak:

Aan de voet van de Vlaamse Ardennen, in het pittoreske Elsegem, deelgemeente van Wortegem-Petegem, verwelkomen Koen en Delphine U in het Gerenoveerde koetshuis van het Domein de Ghellinck.

Met zicht op de vijver van het vroegere kasteel en op een oude Schelde-arm kan U er genieten van de vele gerechten die Koen achter zijn fornuis klaarmaakt. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het recent vernieuwd terras waar je even kan ontsnappen aan het dagelijkse drukke leven. Na een gezonde wandeling in het park kan U er terecht voor een heerlijke kop koffie, zoete lekkernijen of een stevige pint. Er is voor elk wat wils: kleine vlugge gerechten, dagmenu in de week, à la carte, maandmenu, marktmenu alsook aangepaste menu’s volgens uw wensen en natuurlijk onze seizoen gebonden suggesties.

Er heerst een familiale sfeer waarbij Delphine instaat voor een vlotte en keurige bediening. Voor speciale gelegenheden is er ook een zaaltje voorzien tot 35 personen. Met zicht op de vijver en tuin. Kinderen kunnen er hun hartje opluchten bij de vele speeltuinen. Terwijl mama en papa op het terras zalig genieten, kunnen de allerkleinsten in het afgesloten speeltuintje ravotten.