Het Boshuis Averegten


Zip: 2220
Country: België
City: Hallaar
Address: Boonmarkt 12
Extra informatie
Categorie van de zaak:
Kindvriendelijke restaurants

Het Boshuis werd in 2009 volledig gerenoveerd en omgevormd tot een moderne brasserie gelegen in het prachtige provinciaal wandelbos de Averegten te Hallaar. U kunt, na een ontspannen wandeling in het bos, bij ons terecht voor een lekkere maaltijd, een eenvoudige snack, een heerlijk ijsje, vele streekbieren,...

We hebben extra aandacht voor de kleintjes. Een grote, kindvriendelijke speeltuin staat garant voor uren speelplezier van de kids terwijl de ouders van op het terras hun kroost kunnen gadeslaan. Natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars kunnen even tot rust komen in dit stukje natuurschoon.

Voor de vegetariërs onder u hebben wij een grote keuze originele en heerlijke gerechten.

Wilt u een feestje geven, met een groep pauzeren tijdens een fietstocht, een kinderparty houden, communiefeest geven, een lunch organiseren, een bedrijfsfeestje, ....Aarzel niet ons te contacteren.Samen met u zoeken we een formule die perfect aan uw beurs en wensen voldoet. Voor groepen tot 25 personen is er een mogelijkheid om in een apart zaaltje te feesten of te vergaderen. (aparte huurprijs)