Restaurant Rodeo


Zip: 3910
Country: België
City: Neerpelt
Address: Hamonterweg 142
Extra informatie
Categorie van de zaak:
Kindvriendelijke restaurants

Restaurant Rodeo is een echt familierestaurant, maar daarnaast de ideale gelegenheid voor uw zakelijke ontmoetingen. Wij hebben niet alleen oog voor de verzorging van een diner of lunch, maar u kunt ook gezellig een drankje nuttigen in combinatie met kleine tapas in ons restaurant of op het buitenterras.

Iedere dag opnieuw zetten wij ons enthousiast in om onze gasten te laten genieten van de culinaire finesse en gastvrijheid die recht uit ons hart komt. Met de passie, de toewijding en het vakmanschap waarmee wij werken, behoren we tot de betere Steak restaurants in de regio. Een positie waar we trots op zijn en waar we ook u van willen laten meegenieten!

Rodeo is voor u en uw kinderen een waar paradijs!
Wat beter dan zelf heerlijk te genieten van uw diner, terwijl u kinderen zich vermaken in onze indoor kinderspeelruimte van ruim 200m2: Los Bandidos del Rodeo. Daar vinden zij computerspellen (X-Box, Playstation), een kinder cinema, spingkussen, trampoline, een hoek voor kleintjes onder de 3jr en een mega buizenstelsel, waar ze uren plezier aan kunnen beleven.
Natuurlijk moeten de kids ook eten, en daarvoor is er de ruime keuze uit wel 8 kindermenus.
Kinderfeestje? Ook dat is mogelijk, vanaf €7,50 p.p. met volledig vrij gebruik ons kinderparadijs!

?

?