weekend-nl

Resto Bazil

Resto Bazil

Kruisstraat 2, 8640, Westvleteren


Zip: 8640
Country: BE
City: Westvleteren
Address: Kruisstraat 2
Extra informatie
Categorie van de zaak:

Resto Bazil is een restaurant-tearoom in Vleteren, gevestigd in een oude, omgebouwde boerderij uit 1867. De zaak bevindt zich niet ver van de bekende Sint-Sixtusabdij van Westvleteren en is gelegen in een ware oase van rust, langs een fietsroutenetwerk.

De uitbaters Gerry Regheere en Wendy Bonjé kiezen steeds voor dagverse producten en die keuze straalt ook af op hun bereidingen en seizoengebonden menu’s geïnspireerd door de Belgische keuken. De zaak biedt u een uitgebreide wijnkaart, wekelijkse suggesties en elke maand een nieuw maandmenu. Bovendien kunt u er op weekdagen lunchen. De keuken is elke dag open vanaf 12 uur en ’s namiddags kunt u er genieten van overheerlijke ijsjes, wafels en verse pannenkoeken.

Dankzij de dagelijkse aanvoer van verse vis serveert Resto Bazil u ook graag enkele voortreffelijke visspecialiteiten: bouillabaisse, stoofpotje van Noordzeevis, sint-jakobsschelpen en huisgemaakte garnalenkroketten.

Kinderen worden bij Resto Bazil met open armen ontvangen. Zij kunnen er zich volop vermaken in de speelhoek binnen, in de speeltuin of in de kleine kinderboerderij. Daarnaast beschikt Resto Bazil eveneens over een ruime parking, een groot en gezellig terras en over een petanqueplein waar u even de benen kunt strekken.

?

?

- Groot tuinterras
- Ruime parking
- Kindvriendelijk
- speelhoek binnen
- kleine kinderboerderij
- Langs meerdere fietsroutes‘s