Alle Knuffels van Warmies

De knuffels van Warmies hebben hun naam niet gestolen; deze geven zalige warmte af tijdens de koude wintermaanden en zullen zo al snel tot de favoriete vriendjes van de kinderen uitgroeien. In de zomer kan de je knuffeldiertjes zelfs even in de koelkast leggen om voor die nodige verkoeling te zorgen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Warmies knuffel

De knuffeldieren van Warmies bieden enkel maar voordelen: ze zien er super schattig uit, zijn mega zacht, geven dankzij de vulling met lavendel en granen een heerlijk geurtje af én zorgen voor de nodige warmte tijdens winter. Dat laatste klinkt misschien wat raar, niet? Toch klopt het volledig, want je kan de Warmies kort opwarmen in de microgolf of oven. In de microgolf doe je dit op maximaal 800 Watt voor 90 seconden en in de oven op maximaal 100 graden voor 10 minuten. De speciale vulling zorgt ervoor dat de knuffeltjes tot 2 uur op lichaamstemperatuur zullen blijven, heerlijk! Je kan de Warmies ook een nachtje in een plastic zak laten afkoelen in de ijskast of diepvries. Zo bieden de knuffelbeestjes een heerlijke afkoeling tijdens de warme zomermaanden.

In de collectie van Warmies vind je een heel aantal leuke knuffelbeestjes terug, waaronder een uil, een olifant, een beer, een giraf en een zeehondje. Voor liefhebbers de Minions van Despicable Me hebben we heel goed nieuws: Warmies heeft ook een knuffel in de vorm van Minion Stuart voorhanden!

Warmies

Al sinds 2005 kunnen kinderen lekker ontspannen met de Warmies. De schattige beestjes zijn gevuld met lijnzaad en voorzien van een hittebestendige stof. Bovendien zijn de knuffels zeer veilig en wekken ze geen allergische reacties op. Zo worden de knuffels getest in onafhankelijke laboratoriums om dat te kunnen garanderen. Tijdens het testen werd ook duidelijk dat de Warmies erg duurzaam zijn; zelfs na jarenlang gebruik zien ze er nog zo goed als nieuw uit!

Andere populaire knuffels

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle knuffels zeker de moeite! Daar kan je ook knuffels van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Warmies knuffels online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).