Outlet solden
Uw taalkeuze:

Met een app op stap: een knotsgekke doe-tocht voor kinderen in Diksmuide

Met een app op stap: een knotsgekke doe-tocht voor kinderen in Diksmuide

Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Ajax Loader

Artikelnummer: kv-536

Grote Markt 8600 Diksmuide
reservations@lamosca.be 0488 26 69 63

Description

Details

Ontdek Antwerpen met een gekke doe-wandeling op je smartphone of tablet. Onze app neemt je mee op stap doorheen de stad en daagt jou en je team uit met allerlei leuke vragen en grappige doe-opdrachten. Wie is het meest creatief met de foto's, video's en audio-opnames die je onderweg maakt? Ideaal voor een uitstap met het gezin en voor kinderfeestjes. Vanaf €10 per groep.
Met behulp van een hippe GPS-applicatie op een smartphone of tablet, loodst onze geschifte kabouter Freddy je door de stad. Om het extra spannend te maken, kan je ook de positie van de andere teams volgen. Op verschillende leuke plekjes in de stad krijg je opdrachten en vragen voorgeschoteld, maar je zal Freddy ook moeten verrassen met unieke foto's, audio en video die je hem doorstuurt. Het team met de meeste punten wint, zo simpel is het!

Dit spel is de ideale activiteit voor een kinderfeest, verjaardagsfeest of lentefeest in de stad, een park of bos. Je kan het spelen op iPhone en Android toestellen: koop een spelletje aan op onze website en download de app op de app store. Trek dan naar een aangenaam en veilig spelgebied en het plezier kan beginnen!

Je betaalt voor de hele groep samen: €10 als je allemaal samen in 1 groep speelt, of €20 als je in meerdere teams tegen elkaar speelt.

Google Maps

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register