Outlet solden
Uw taalkeuze:

Volkssterrenwacht Astrolab Iris

Volkssterrenwacht Astrolab Iris

Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Ajax Loader

Artikelnummer: kv-467

Verbrandemolenstraat 5 8902 Zillebeke
Tel: 057 218787
Email: info@astrolab.be

Beschrijving

Details

AstroLAB IRIS is elke zondagnamiddag open. Bezoekers kunnen dan gratis naar de zon kijken door de telescopen. Wil je AstroLAB op een andere dag bezoeken? Stuur ons dan een mailtje of bel om een groepsbezoek te reserveren. Tijdens een bezoek kom je meer te weten over telescoopbouw, zie je onze 68cm telescoop (de grootste amateurtelescoop van de BENELUX) en werp je een blik in de onmetelijke ruimte!
Sinds begin van de jaren negentig is een team van AstroLAB IRIS medewerkers bezig geweest met de realisatie van een van de grootste publiek toegankelijke telescopen van de Benelux en Noord-Frankrijk: een 68 cm spiegelkijker. Het is een van dé hoofdattracties van onze Project- en Volkssterrenwacht.
Kom onze sterrenwachten nu bezoeken en aanschouw deze indrukwekkende telescoop! Bij helder weer kun je zelf door dit lichtmonster kijken. Groepsreservaties: 057 / 21 87 87 of email naar info at astrolab.be .
Bezoekers overdag kunnen genieten van de zon door onze speciale telescopen in onze koepel. Kom kijken door de grootste zonnetelescoop van de Benelux.

Openingsuren

Zondag VAN 14:30 TOT 17:30

Google Maps

Beoordelingen

  1. Schrijf de eerste review van deze kindvriendelijke zaak

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register