Wild & Soft

Maak van de kinderkamer een vrolijke beestenboel met de prachtige muurknuffels van Wild & Soft. Dit Belgische merk werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen en biedt naast hun bekende trophy collectie nog een heleboel andere leuke zachte en originele artikelen aan!

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Over het merk Wild & Soft

Wild & Soft is een Belgisch bedrijf dat de zachtste woonaccessoires ter wereld creëert. Vanuit de liefde voor de natuur en de missie om kinderen en volwassenen gelukkig te maken, brengen zij het dierenrijk het interieur binnen. Hun dierenkoppen zijn een Belgisch ontwerp en vervaardigd met kwalitatief hoogstaande materialen. Doordat ieder dier met de hand is gemaakt, zijn ze ieder voor zich origineel en een tikkeltje eigenzinnig. Ze vrolijken iedere kinderkamer op en staan garant voor jaren boordevol vriendschap en geborgenheid.

Waarom kiezen voor Wild & Soft

De Wild & Soft dierenkoppen zijn er voor de allerkleinsten, maar ook aan de volwassenen werd gedacht. De abstracte vormen die worden gecombineerd met hoogwaardige stoffen, vooruitstrevende designs en moderne kleuren vinden perfect hun plaats in de woonomgeving. De collectie wordt bovendien regelmatig aangevuld met nieuwe modellen. Hun hoogste doel is om kinderen en volwassenen te laten lachen. Bij Wild & Soft nemen ze de wereld net iets minder serieus. In de collectie van Wild & Soft vind je onder andere supercoole dierenkoppen, muurstickers, vermommingen, rugzakken, handtasjes en zitzakken terug!