Alle Speelhuisjes van Axi

De kwaliteitsvolle houten speelhuisjes van Axi zijn een uitstekende investering in buitenplezier voor jouw kinderen. Ze zijn duurzaam, veilig en zorgen ervoor dat buiten spelen nog nooit zo leuk was!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Houten speelhuisjes van Axi

De houten speelhuizen van Axi maken de dromen van uw kind waar en geeft hem of haar de mogelijkheid om zich ten volle uit te leven in de tuin. Een eigen plekje om zich keer op keer rot te amuseren!

Axi

Axi maakt verschillende soorten buitenspeelgoed voor kinderen en wilt hen aanzetten om actief buiten te spelen of te sporten. Fun gegarandeerd!

Voordelen van een Axi speelhuisje?

Het is gemaakt van Aziatisch cederhout en alle muren, daken en vloeren zijn afgewerkte elementen inclusief reeds geïnstalleerde ramen en deuren. De constructie is heel snel en eenvoudig omdat alles is voorgeboord. De ramen en deuren zijn bijna allemaal open en ook bevat elk raam kunststofbeglazing van hoge kwaliteit.

Verschillende tuinhuisjes voor kinderen

Elk huisje is uniek ontworpen en Axi zorgt ervoor dat ze versierd zijn met mooie kleuren en een zacht design hebben. Ook komen ze in diverse groottes en bepaalde attributen. Zo zijn er speelhuisjes met een schommel of een glijbaan.

Andere populaire speelhuisjes

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle speelhuisjes zeker de moeite! Daar kan je ook speelhuisjes van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Axi speelhuisjes online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).