Uw taalkeuze:

Speelhuisjes

Speelhuisjes

Filter op
Merk
 1. (29)
 2. (23)
 3. (6)
 4. (14)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 72 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 72 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Kinderen hebben soms nood aan een plekje voor zichzelf. Een plekje waar hij of zij zich kan terugtrekken met vriendjes en vriendinnetjes. Met speelhuisjes in de tuin kan je de fantasie van je kind prikkelen. Wij hebben allerlei speelhuisjes van verschillende merken, zoals EXIT, Step2 etc…

Step2 biedt enkele droomhuisjes in plastiek aan voor jouw kinderen. Zij willen de ontwikkeling van peuters stimuleren door producten te maken die de creativiteit aanwakkeren. Met de huisjes geeft Step2 jouw kinderen de kans hun eigen verhaaltjes te verzinnen in hun eigen schuilplaatsje.

EXIT pakt uit met super leuke en gekke houten huisjes in verschillende kleurtjes. Je kan zelfs meer dan enkel een huisje kiezen! De meeste modellen zijn ook verkrijgbaar op een verhoogd platform. Zo kunnen je kinderen met de glijbaan vanaf hun huisje tot in de tuin glijden. Ze hebben hierdoor ook een plekje voor het huis waar ze even op de uitkijk kunnen staan.

Het aanbod van AXI speelhuisjes is zeer uiteenlopend. Ze zijn gemaakt uit hout en hebben enkele kleurrijke accenten. Zo lijken ze op echte boshuisjes! Net zoals die van EXIT zijn er varianten op een verhoogd platform, met een glijbaan en een trapje. Er zijn verschillende hoogtes beschikbaar.

Ook bij Sunny zien ze het leven door een kleurrijke bril. Alle huisjes zijn beschikbaar in verschillende varianten, zo kan je het huisje afstemmen op de leeftijd van je kinderen.