40% korting
Uw taalkeuze:

Speelhuisjes

Speelhuisjes

Filter op
Merk
 1. (29)
 2. (23)
 3. (6)
 4. (10)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 68 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 68 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Speelhuis in je tuin is altijd een voltreffer!

Kinderen hebben soms nood aan een plekje voor zichzelf. Een plekje waar hij of zij zich kan terugtrekken met vriendjes en vriendinnetjes. Met speelhuisjes in de tuin kan je de fantasie van je kind prikkelen. Wij hebben allerlei speelhuisjes van verschillende merken, zoals EXIT, Axi etc…

Speelhuisjes in plastic

Step2 biedt enkele droomhuisjes in plastiek aan voor jouw kinderen. Zij willen de ontwikkeling van peuters stimuleren door producten te maken die de creativiteit aanwakkeren. Met de huisjes geeft Step2 jouw kinderen de kans hun eigen verhaaltjes te verzinnen in hun eigen schuilplaatsje.

Houten speelhuizen

EXIT pakt uit met super leuke en gekke houten huisjes in verschillende kleurtjes. Je kan zelfs meer dan enkel een huisje kiezen! De meeste modellen zijn ook verkrijgbaar op een verhoogd platform. Zo kunnen je kinderen met de glijbaan vanaf hun huisje tot in de tuin glijden. Ze hebben hierdoor ook een plekje voor het huis waar ze even op de uitkijk kunnen staan.

Het aanbod van AXI speelhuisjes is zeer uiteenlopend. Ze zijn gemaakt uit hout en hebben enkele kleurrijke accenten. Zo lijken ze op echte boshuisjes! Net zoals die van EXIT zijn er varianten op een verhoogd platform, met een glijbaan en een trapje. Er zijn verschillende hoogtes beschikbaar. Bekijk alle AXI Speelhuisjes

Ook bij Sunny zien ze het leven door een kleurrijke bril. Alle huisjes zijn beschikbaar in verschillende kleurtjes en groottes, zo kan je het huisje perfect afstemmen op de leeftijd van je kinderen.

Speelhuisjes online kopen?

Koop jouw speelhuis voor de tuin vandaag online in onze webshop en je ontvangt de bestelling meestal binnen 1 tot 3 werkdagen. Speelhuisjes kopen voor jouw kind doe je het snelst en het gemakkelijkst online in onze webshop. Daarnaast profiteer je bij KinderenKoning van scherpe prijzen en uiteraard onze jarenlange kennis rond duurzaam speelgoed en kwalitatief speelgoed. Heb je nog een vraag over een artikel? Bel ons gerust voor meer informatie op het nummer +32 3 443 12 58.

Op zoek naar een specifiek artikel?

Ben je al lang op zoek naar een specifiek artikel van een merk dat we verkopen? Dan helpen wij je heel graag verder om dit te vinden! Daarvoor neem je best even contact op per mail of telefonisch.

Zakelijk kopen?

Wil je een product uit de Speelhuizen-categorie, eventueel gecombineerd met enkele andere artikelen, zakelijk aankopen met een geldig BTW nummer of KvK-nummer, dan is dat uiteraard mogelijk! Vanaf €200 (excl. BTW) maken wij graag een offerte op maat. Hiervoor neem je best even contact op met onze zakelijke dienst.