Alle Kinderstoelen van Childhome

Jouw kinderen zullen eens te meer gelukkig worden wanneer ze vol geluk plaats mogen nemen in een van de Childhome kinderstoelen. Deze zien er superleuk uit, zijn vervaardigd uit duurzame materialen én passen in elke kinderkamer!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Childhome kinderstoelen

Jouw kinderen zullen met veel meer plezier gaan zitten als ze kunnen plaatsnemen op een van de prachtige kinderstoelen van Childhome. In ons assortiment vind je de series Atlas, Mimo en Montana. Deze kinderstoeltjes zien er erg mooi uit en zijn gemaakt van duurzame materialen zoals rubberhout, rotan, mahonie en polyester! Kinderzitjes met of zonder leuning, verschillende leuke kleuren en vormen, ... kinderen zullen ongetwijfeld hun favoriete stoeltje kunnen kiezen dat ze jarenlang als persoonlijke troon gebruiken!

Over Childhome

Childhome is een op en top Belgisch merk gevestigd te Kontich dat na meer dan 30 jaar een sterke internationale reputatie heeft verworven. Als producent en verdeler van baby- en kinderartikelen leveren ze vandaag de dag actief in meer dan 45 landen. Hun producten zijn innovatief, duurzaam en een lust voor het oog en hebben al meerdere awards gewonnen. Bij Childhome dragen ze kwaliteit en service hoog in het vaandel en voldoen ze uiteraard aan de nieuwste wetgeving in overeenstemming met de Europese richtlijnen. Childhome biedt een ruim assortiment aan van onder andere eetstoelen, babybedjes, kindermeubelen en buggy’s.

Childhome kinderstoelen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).