Childhome

Onderaan de pagina zal je een handig overzichtje vinden van de verschillende producttypes die we van Childhome aanbieden!

Producten 1-2 van 61

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Over het merk Childhome

Sinds april 1985 zijn de eigenaars Nathalie en Stefan de drijvende kracht achter het bedrijf. Na de geboorte van hun zoon werden ze later ook nog eens trotse ouders van tweelingdochters. Met deze zwangerschappen kwamen behoeften en ideeën tot leven.

Samen met hun team creëren ze een breed scala aan baby- en kinderproducten die worden geëxporteerd naar winkels in meer dan 60 landen over de hele wereld. Vandaag brengt Childhome een uitgebreid assortiment innovatieve en tijdloze producten! Naast het interne ontwerp zijn service en veiligheid zeer belangrijke elementen.

Waarom kiezen voor Childhome

Childhome is een Belgisch topmerk gevestigd in Kontich dat na meer dan 36 jaar een sterke internationale reputatie heeft verworven. Als producent en distributeur van baby- en kinderartikelen zijn ze tegenwoordig actief in meer dan 60 landen. Hun producten zijn innovatief, duurzaam en aangenaam voor het oog en hebben al verschillende prijzen gewonnen. Bij Childhome waarderen ze kwaliteit en service en voldoen ze uiteraard aan de nieuwste wetgeving in overeenstemming met de Europese richtlijnen.

Verschillende productgroepen van Childhome

Op onze webshop zal je een zeer breed gamma terugvinden van kwalitatieve Childhome producten. Om jouw zoektocht te vergemakkelijken en alles gemakkelijk terug te vinden, vind je hieronder alle producttypes terug: