Alle Loopfietsen van Childhome

Childhome maakt metalen loopfietsen voor kindjes tot ongeveer 24 maanden met drie wielen om de stabiliteit van je kind te garanderen. Ontdek de schattige Vroom loopfietsjes hieronder!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Childhome loopfiets     

Childhome staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit. Ook aan de stijlvolle Vroom loopfietsjes is dat te zien. Deze fietsjes zullen je kind leren het evenwicht gemakkelijker te kunnen bewaren. Daarnaast zijn de fietsjes zeer licht om te dragen, zodat je ze gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen!

Over Childhome

Childhome is een op en top Belgisch merk gevestigd te Kontich dat na meer dan 30 jaar een sterke internationale reputatie heeft verworven. Als producent en verdeler van baby- en kinderartikelen leveren ze vandaag de dag actief in meer dan 45 landen. Hun producten zijn innovatief, duurzaam en een lust voor het oog en hebben al meerdere awards gewonnen. Bij Childhome dragen ze kwaliteit en service hoog in het vaandel en voldoen ze uiteraard aan de nieuwste wetgeving in overeenstemming met de Europese richtlijnen. Childhome biedt een ruim assortiment aan van onder andere eetstoelen, babybedjes, kindermeubelen en buggy’s.

Loopfietsen in metaal

Het kader van een Childhome Vroom loopfiets is gemaakt uit stevig metaal. Dit zorgt ervoor dat het fietsje tegen een stootje kan. Daarnaast zijn de wielen gemaakt uit PP, wat een heel stevig plastic is. Deze combinatie zorgt ervoor dat de loopfietsjes erg robuust zijn en jarenlang mee zullen gaan.

Childhome loopfietsen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).