Alle schommelfiguren van Childhome

Ontdek alle coole hobbelfiguurtjes van Childhome. Deze zijn vervaardigd uit hout en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals een scooter, auto, giraf of olifant. Kies je favoriet en schommelen maar!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Childhome scooters en auto

Er is geen twijfel mogelijk dat je kind de superpopulaire schommel scooters van Childhome geweldig zal vinden! Laat je kindje op en neer gaan op de schattige vespa’s en smelt weg bij al deze vertederende taferelen. De Childhome scooters zijn beschikbaar in verschillende leuke kleurtjes. Er is er zelfs eentje geheel in de Italiaanse kleuren! Geen fan van de scooter, maar wel van een vierwieler? Geen probleem, dan hebben wij nog altij de schommelauto voorhanden! Alle schommelfiguren van Childhome zijn ideaal om al spelenderwijs de stabiliteit en het evenwicht te oefenen.

Childhome schommeldieren

Bij Childhome zijn ze zeker en vast ook grote dierenvrienden en dat merk je meteen wanneer je de superschattige hobbeldiertjes voor de eerste keer ziet. Kies je voor het traditionele schommelpaardje? Of heb je het liever iets exotischer, dan kan je altijd opteren voor de olifant of giraf! Tot slot zijn er ook nog zeer mooie en kwalitatieve schommelschapen te verkrijgen.

Over Childhome

Childhome is een op en top Belgisch merk gevestigd te Kontich dat na meer dan 30 jaar een sterke internationale reputatie heeft verworven. Als producent en verdeler van baby- en kinderartikelen leveren ze vandaag de dag actief in meer dan 45 landen. Hun producten zijn innovatief, duurzaam en een lust voor het oog en hebben al meerdere awards gewonnen. Bij Childhome dragen ze kwaliteit en service hoog in het vaandel en voldoen ze uiteraard aan de nieuwste wetgeving in overeenstemming met de Europese richtlijnen. Childhome biedt een ruim assortiment aan van onder andere eetstoelen, babybedjes, kindermeubelen en buggy’s.

Schommelpaarden in MDF, wol of teak

Childhome herbergt producten van stevige en duurzame kwaliteit en dat is bij deze scooters en andere hobbelfiguurtjes zeker niet anders! Zo werden onder andere polyester, teak en MDF gebruikt. Bovendien zijn de schommelpaarden zeer eenvoudig in onderhoud en zijn ze gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. De lange lopers zorgen er tevens voor dat de kans op kantelen geminimaliseerd wordt, zodat ongelukjes zo veel mogelijk gespaard worden!

Childhome schommelfiguren online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).