Alle Knikkerbanen van Cuboro

Met een knikkerbaan van Cuboro zijn de kids urenlang verzekerd van speelplezier. Speciaal aan deze knikkerbanen is dat je de knikkers zowel langs de binnen- als de buitenkant kan laten rollen, erg cool!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Cuboro knikkerbaan

Cuboro knikkerbaan zijn uniek in het feit dat je de knikkers zowel aan de bovenzijde als tunnelsgewijs binnendoor kan laten rollen. Hierdoor ben je nooit zeker waar de knikkers zullen uitkomen, spannend! De houten knikkerbanen zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden en versterken al spelenderwijs het ruimtelijk inzicht, de motorische vaardigheden, het logisch redeneringsvermogen, de concentratie en de creativiteit. Educatief speelgoed dat duurzaam en plezant is; een combinatie waar wij warm van worden. In het gamma vind je vele verschillende sets terug met verscheidene blokken die bovendien vaak extra functies bevatten, zoals trampoline-elementen die de knikkers laten opspringen!

Cuboro

Het Zwitserse Cuboro werd in 1976 opgericht foor Matthias Etter, die uitdagend en toegankelijk speelgoed ontwikkelde in de vorm van leuke knikkerbanen. De grote, makkelijk stapelbare blokken bevatten zowel aan de bovenzijde als aan de binnenkant van de blokken zelf gangen, waardoor het creëren van de coolste knikkerbaan bijzonder prikkelend wordt en veel combinaties mogelijk zijn.

Knikkerbanen in hout voor jarenlang plezier

De verschillende elementen van de Cuboro knikkerbanen zijn erg robuust van vormgeving en zijn vervaardigd uit FCS gecertificeerd beukenhout. Het hout komt uitsluitend van Zwitserland en wordt handmatig verwerkt in de regio Emmental/Oberaargau bij handwerkbedrijf Nyfeler Holzwaren. Hierdoor ben je er zeker van dat je kwaliteit in huis haalt dat zeker en vast tegen een stootje kan.

Andere populaire knikkerbanen

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle knikkerbanen zeker de moeite! Daar kan je ook knikkerbanen van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Cuboro knikkerbanen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).