Cuboro

De knikkerbanen van Cuboro zijn ideaal speelgoed voor kinderen die hun ruimtelijk inzicht en andere noodzakelijke vaardigheden willen aanleren. Uniek aan deze houten knikkerbanen is dat de knikkers zowel langs de binnen- als buitenkant kunnen rollen, super cool!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Laat de knikkers glijden op de Cuboro knikkerbanen

Leren creatief en logisch denken is het leukst wanneer je aan het spelen bent. Net daarom biedt Cuboro de meest uitdagende en mooie houten knikkerbanen aan. Laat het puzzelen beginnen!

Over het merk Cuboro

In 1976 werd het Zwitserse Cuboro ontwikkeld door Matthias Etter. Hij deed onderzoek naar de ontwikkeling van schoolgaande kinderen. Hij ontwikkelde een spel dat uitdagend en toegankelijk was in de vorm van knikkerbanen.

Een Cuboro knikkerbaan ziet er op het eerste zicht eenvoudig uit, namelijk grote, makkelijk stapelbare blokken, maar schijn bedriegt. De houten bouwstenen (kubussen van 5x5x5cm) van hoge kwaliteit bevatten zowel aan de bovenzijde als dwars door de blokken gangen. Dat wil zeggen dat de knikkers zowel over, als dwars door de blokken lopen.

Het creëren van een knikkerbaan wordt hierdoor bijzonder uitdagend en fascinerend, want er zijn oneindig veel mogelijkheden. Van eenvoudige 2-dimensionele banen voor de jongste spelers tot zeer complexe 3-dimensionele voor de meer geoefende bouwer. Ontdek hier alle Cuboro knikkerbanen >

Waarom kiezen voor Cuboro?

Cuboro is geschikt voor alle leeftijden en is hierdoor erg populair. Het bouwen van knikkerbanen versterkt het ruimtelijk inzicht en bevordert de concentratie en de creativiteit! De ideale knikkerbaan vraagt veel geduld en doorzettingsvermogen, maar is vooral ook een erg leuke bezigheid. En door de eindeloze mogelijkheden krijg je er maar niet genoeg van!