Exit - Aksent Deluxe Kweektafel L - Houten - Grijs

Niet op voorraad
SKU:
52.15.45.00
BESCHIKBAAR
Dit EXIT Toys-product is beschikbaar. Houd rekening met een verlengde levertermijn van werkdagen.
€ 179,00

Exit - Aksent Deluxe Kweektafel L - Houten - Grijs

Gezellig samen met de kinderen groenten en kruiden kweken? Dan is deze EXIT Aksent Kweektafel L Deluxe met een ideale hoogte, de perfecte kweektafel! Ook ideaal voor tuinen die wat kleiner zijn, of tuinen die verhard zijn. Stort de bak, die aan de binnezijde bekleed kan worden met het meegeleverde worteldoek, vol met goede grond en de kinderen kunnen direct aan de slag. Leerzaam, erg lekker en uiteraard gezond! Door de bijgeleverde EXIT Aksent Kweekkas ontstaat er een ideaal klimaat waar je kruiden en groenten goed zullen gedijen. De overkapping zorgt ook nog eens voor een optimale bescherming tegen wind, lichte vorst en ongedierte!

Doordat de EXIT Kweektafel op poten staat zijn er diverse voordelen:
je kunt staand tuinieren in een fijne houding
doordat je rondom de tafel staat kun je met meerdere kinderen tegelijk tuinieren
minder toegangkeijk voor (huis)dieren zoals katten
makkelijk schoon te vegen rondom de tafel

De EXIT Aksent Kweektafel is gemaakt van duurzaam geproduceerd hout en in een strak design uitgevoerd. En in de rustige kleuren grijs en naturel staat het ook nog eens mooi in de tuin! De EXIT Aksent Kweekkas (overkapping) bestaat uit een stevig metalen frame met kunstof koppelingen die is overspannen met een sterke transparante folie.

De EXIT Aksente Kweektafel L Deluxe is inclusief een kweekkas overkapping en een set EXIT Kinder Tuingereedschap. Lekker je eigen tuintje onderhouden is nog nooit zo simpel geweest!

Kenmerken hout:
Noord-Europees vuren
Duurzaam geproduceerd hout (FSC Mix Credit)

Over Exit Toys

Het buitenspeelgoedmerk Exit Toys is ontwikkeld met de eisen van zowel kinderen als ouders in gedachten. Zo is het belangrijk dat het speelgoed de kinderen aanspreekt, waardoor ze zelfs bij koud weer zin krijgen om buiten te spelen. En daar heeft Exit Toys voor gezorgd door mooie en stoere designs te ontwerpen die ook nog eens leuk staan in je tuin! Reken daarbij de enorme aandacht die geschonken is aan de veiligheid van het materiaal om kinderen te beschermen, dan weet je waarom dit Nederlandse merk een publiekslieveling is.

Specificaties

  • Gezellig je eigen kruiden en groenten kweken
  • Inclusief kweekkas en tuingereedschap
  • Staand tuinieren in een fijne houding
  • Geschikt voor gelijktijdig gebruik door meerdere kinderen
Meer Informatie
EAN 8718469469826
Kleur Hout
Merk EXIT Toys
Materiaal Hout
Lengte (in cm) 68.000000
Breedte (in cm) 94.000000
Hoogte (in cm) 50.000000