EXIT Toys

“Leave the room, play outside!” Met deze slogan lokt Exit Toys kinderen naar buiten. Dankzij het speelgoed van Exit Toys dat zowel uitdagend als stimulerend is, beleeft je kind ongetwijfeld de zotste avonturen. Elke keer weer urenlang plezier!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Over het merk Exit Toys

Het buitenspeelgoedmerk Exit Toys is ontwikkeld met de eisen van zowel kinderen als ouders in gedachten. Zo is het belangrijk dat het speelgoed de kinderen aanspreekt, waardoor ze zelfs bij koud weer zin krijgen om buiten te spelen. En daar heeft Exit Toys voor gezorgd door mooie en stoere designs te ontwerpen die ook nog eens leuk staan in je tuin! Reken daarbij de enorme aandacht die geschonken is aan de veiligheid van het materiaal om kinderen te beschermen, dan weet je waarom dit Nederlandse merk een publiekslieveling is.

Het brede gamma aan trampolines, go-carts, voetbal- en basketbalproducten, driewielers, speelhuisjes, kweektafels en speeltafels zorgt voor een prikkel bij elk kind. Daarbij zijn er verschillende extra accessoires zoals voetballen en basketballen voor de respectievelijke doelen, beschermhoezen voor trampolines en allerlei leuke extra’s voor de speelhuizen en kweektafels.

Waarom kiezen voor Exit Toys?

Buiten spelen is gezond en goed voor de ontwikkeling van het kind, maar ook vooral erg leuk! Door de ultieme combinatie van veiligheid, kwaliteit en coole en mooie ontwerpen, maken de producten van Exit Toys zowel kinderen als ouders blij. Bij Exit Toys koop je dus niet “zomaar” speelgoed!

Betaalbare houten speelhuisjes

Een schattig houten speelhuisje wordt al snel de beste kameraad van je kind. Niets is zo leuk als een eigen plekje om buiten in te spelen, met tekeningen te versieren en op te klauteren en klimmen. Met of zonder glijbaan, bij Exit Toys vind je een mooi speelhuis dat in elke tuin past. Eindeloos plezier voor de kleine avonturier! 

Trampolines van hoge kwaliteit

Lekker trampolinespringen in je eigen tuin - de beste buitenactiviteit voor als het zonnetje schijnt! Tijd om de vetste trucjes te leren en je te amuseren met de hele familie. De kwaliteitstrampolines van Exit Toys zijn fraai vormgegeven met zowel rechthoekige als ronde designs en zijn veilig gebouwd. Een meerwaarde in iedere tuin! 

Voetbal- en basketbalaccessoires

Schuilt er een ware voetbal- of basketbalkampioen in jou? Bij Exit Toys vind je al het nodige om dat te ontdekken. Voetbaldoelen in verschillende vormen en afmetingen, Rapido Foot-Skills-Trainers waar je je techniek mee kan oefenen en zelfs een Panna-Surround-Net voor een potje straatvoetbal! Voor de basketliefhebbers zijn er verschillende basketbalringen, zowel op een paal die je aan de grond moet vastmaken als basketringen om aan de muur te bevestigen. Ook vind je in ons gamma enkele verplaatsbare basketbaldoelen op wieltjes! Geweldig toch? Zie hier alle voetbalaccessoires > en bekijk hier alle trampoline artikelen >

Coole go-carts

Maak je klaar voor je eerste race-avontuur met een leuke triker met stoer design. Voor de ladies is er zelfs een speciaal model voorhanden! Lekker cruisen met een stabiele ligfiets waar je al snel vrij hoge snelheden mee haalt. Leren trappen was nog nooit zo makkelijk en leuk! 

Multifunctionele speeltafels, kweektafels en zandbakken

Hij ziet eruit als een gewone picknicktafel, maar niets is minder waar! Onder de houten planken schuilen twee bakjes die je kan vullen met water of zand. Als het te warm wordt, kan je in het midden ook gewoon een parasol zetten zodat de kinderen lekker in de schaduw kunnen zitten. Deze multifunctionele tafel leent zich voor heel wat leuke activiteiten, zodat de kids zich nooit meer gaan vervelen! Naast de water- en zandtafels zijn er ook enkele kweektafels en zandbakken in het gamma. Hiermee kan je zelf groentjes of fruit telen in de tuin of supergrote zandkastelen bouwen!