Exit - Comet Portable Basket

Niet op voorraad
SKU:
46.65.10.00
BESCHIKBAAR
Dit EXIT Toys-product is beschikbaar. Houd rekening met een verlengde levertermijn van werkdagen.
€ 389,00

Het EXIT Comet Portable Basket systeem is uniek in zijn soort. Het combineert gebruiksgemak, kwaliteit en design!

De Comet kan in 6 hoogtes versteld worden. Je trekt aan de bedieningsknop aan de achterzijde en schuift het board op de gewenste hoogte. De bedieningsknop vergrendelt zicht automatisch. Zo kan altijd gekozen worden voor de juiste hoogte. Of er nu kleine kinderen basketballen, of volwassenen.

De EXIT Comet Portable Basket is maar liefst verstelbaar in 6 verschillende hoogtes: 230cm / 245cm / 260cm/275cm / 290cm / 305cm (wedstrijdhoogte senioren)

De EXIT Comet Portable Basket is uitgerust met een uniek verrijdbaar frame waar de contragewichten in liggen. Hierdoor hoef je het systeem alleen maar iets naar achteren te kantelen om het eenvoudig te kunnen verplaatsen.

Het onderstel is uitgerust met een afsluitbare, flexibele en weersbestendige hoes, waarin 5 zandzakken als contragewicht worden geplaatst. Hierdoor blijft het systeem dan ook stevig staan. Het totale contragewicht bedraagt ongeveer 150 kg (30 kg per zandzak). In tegenstelling tot de systemen met een plastic voet met water, heeft de EXIT Comet geen last van lekkages, schade na een vorstperiode en blijft het altijd veilig staan!

Het robuuste frame (ø76mm!), de versterkte basketbalring en stalen achterbord met transparant Polycarbonaat board staan garant voor urenlang speelplezier! Door het vullen van de 5 bijgeleverde zandzakken die u vervolgens in de daarvoor bestemde hoes plaatst, blijft hij ook nog eens stevig staan!

De EXIT Comet Portable Basket is door de mooie vormgeving en de rustige kleurstelling een aanwinst voor de tuin of oprit. "

Meer Informatie
EAN 8718469466955
Kleur Zwart
Merk EXIT Toys
Materiaal Metaal
Hoogte (in cm) 305.000000