Exit - Forza voetbalgoal

Niet op voorraad
SKU:
41.09.10.00
BESCHIKBAAR
Dit EXIT Toys-product is beschikbaar. Houd rekening met een verlengde levertermijn van werkdagen.
€ 549,00

Scoor je goals in stijl met dit ultracoole EXIT Forza voetbaldoel; een goal van formaat! Wie zegt dat alle doelen wit moeten zijn? Wie zegt dat voetbaldoelen niet mooi kunnen zijn? Deze EXIT Forza Goal combineert een stoer en fraai design met hoge kwalitateit.

De EXIT Forza is met zijn afmetingen van 500 x 200 x 119 cm de grootste in de familie van de EXIT goals. Een een ideaal doel om achter in de tuin te plaatsen, voor jong én oud! Bovendien misstaat deze goal niet in de tuin met zijn prachtige zwarte (gegalvaniseerde en gepoedercoate!) frame en zwarte net. Het net is fijnmazig en door zijn innovatieve bevestigingswijze (patent pending) niet langer een bron van ergernis, maar een genot om mee te spelen!

De EXIT Forza onderscheidt zich met een innovatief (patent pending), solide en gebruiksvriendelijk verankeringssysteem, bestaande uit ankerbuizen en grondankers! Het doel is hiermee zeer stabiel te plaatsen in de tuin. Moet het gras gemaaid worden? Het doeltje is eenvoudig uit de grondankers te tillen waardoor het gras gemaaid kan worden. En na het maaien is het EXIT Forza voetbaldoel evenzo eenvoudig weer snel terug te plaatsen.

Om het voetbalplezier compleet te maken en het aanstormende voetbaltalent verder te ontwikkelen wordt er standaard een trainingsscherm meegeleverd!

 


Snelle montage:

 

EXIT goal versus low quality goal

Meer Informatie
EAN 8718469463831
Kleur Zwart
Merk EXIT Toys
Materiaal Metaal
Lengte (in cm) 500.000000
Breedte (in cm) 119.000000
Hoogte (in cm) 200.000000