Exit - Galaxy Basketpaal op Wielen - Grondbevestiging - Black Edition

Niet op voorraad
SKU:
46.15.10.00
BESCHIKBAAR
Dit EXIT Toys-product is beschikbaar. Houd rekening met een verlengde levertermijn van werkdagen.
€ 629,00

Exit - Galaxy Basketpaal op Wielen - Grondbevestiging - Black Edition

Het EXIT Galaxy verplaatsbaar basketbalbord op wielen zorgt voor urenlang basketbalplezier. Deze black edition is stoer, stevig en opvallend: een échte eyecatcher in de tuin. Het basketbalsysteem is uitgerust met een uniek frame op wielen, zodat je eenvoudig op iedere locatie kunt basketballen.

Het frame van het verplaatsbare Galaxy basketbalbord is voorzien van een uniek systeem met drie stevige wielen en een contragewicht. Hierdoor kun je het basketbalbord eenvoudig verplaatsen zonder eerst het frame te kantelen. Het zwenkwiel aan de voorzijde zorgt ervoor dat je alle kanten op kunt sturen. Bij het contragewicht worden drie zandzakken geleverd die je kunt vullen en in de hoes kunt plaatsen, zodat het frame stevig op de plaats blijft staan.

Het EXIT Galaxy basketbalbord kan in vijf verschillende standen worden versteld (230 – 245 – 260 - 285 – 305 cm). De basketbalsystemen van EXIT Toys zijn robuust en gemaakt van hoogwaardige materialen voor een lange levensduur.

Over Exit Toys

Het buitenspeelgoedmerk Exit Toys is ontwikkeld met de eisen van zowel kinderen als ouders in gedachten. Zo is het belangrijk dat het speelgoed de kinderen aanspreekt, waardoor ze zelfs bij koud weer zin krijgen om buiten te spelen. En daar heeft Exit Toys voor gezorgd door mooie en stoere designs te ontwerpen die ook nog eens leuk staan in je tuin! Reken daarbij de enorme aandacht die geschonken is aan de veiligheid van het materiaal om kinderen te beschermen, dan weet je waarom dit Nederlandse merk een publiekslieveling is.

Specificaties

  • Inclusief basketbalring en net
  • Basket in 5 hoogtes verstelbaar
  • Stoer zwart design
  • Eenvoudig verplaatsbaar
  • Inclusief contragewicht
Meer Informatie
EAN 8719874704373
Kleur Zwart
Merk EXIT Toys
Materiaal Metaal
Lengte (in cm) 209.000000
Breedte (in cm) 112.000000
Hoogte (in cm) 363.000000