Exit - Spinner - Draaibare Wipwap

Niet op voorraad
SKU:
48.01.10.00
BESCHIKBAAR
Dit EXIT Toys-product is beschikbaar. Houd rekening met een verlengde levertermijn van werkdagen.
€ 129,00

Exit - Spinner - Draaibare Wipwap

Een zeer bijzondere wipwap van EXIT Toys!

Met deze wipwap kun je niet alleen op en neer wippen maar kun je ook nog helemaal ronddraaien! Daarnaast bevindt zich onder de zitting nog een extra veer om het speelplezier helemaal compleet te maken!

Kwaliteit
Het zeer sterke frame (het staal van de de horizontale stang -> Ø42 x 1,8mm) is gegalvaniseerd en daarna ook nog eens zwart gepoedercoat. Een optimale bescherming tegen roest. De wipwap is voorzien van twee zitjes van stevige kunststof en heeft daarnaast metalen handgrepen. Maximum gewicht per zitje: 50 kilo.

Verankering
De Wip is voorzien van een stabiele driepoot. De EXIT Wipwap onderscheidt zich verder met een innovatief, solide en gebruiksvriendelijk verankeringssysteem, bestaande uit een ankerbuis en een grondanker! De wip is hiermee zeer stabiel te plaatsen in de tuin. Moet het gras gemaaid worden? De wipwap is eenvoudig uit het grondanker te tillen waardoor het gras gemaaid kan worden. En na het maaien is de wip evenzo eenvoudig weer snel terug te plaatsen.

Over Exit Toys

Het buitenspeelgoedmerk Exit Toys is ontwikkeld met de eisen van zowel kinderen als ouders in gedachten. Zo is het belangrijk dat het speelgoed de kinderen aanspreekt, waardoor ze zelfs bij koud weer zin krijgen om buiten te spelen. En daar heeft Exit Toys voor gezorgd door mooie en stoere designs te ontwerpen die ook nog eens leuk staan in je tuin! Reken daarbij de enorme aandacht die geschonken is aan de veiligheid van het materiaal om kinderen te beschermen, dan weet je waarom dit Nederlandse merk een publiekslieveling is.

Specificaties

  • Uniek: wipwappen en ronddraaien tegelijk
  • eer onder de zitting verhoogt het speelplezier
  • Innovatief verankeringssysteem
Meer Informatie
EAN 8718469464395
Kleur Zwart
Merk EXIT Toys
Materiaal Metaal
Lengte (in cm) 60.000000
Breedte (in cm) 193.000000
Hoogte (in cm) 73.000000