Alle Basketbalringen van EXIT Toys

De Exit Toys basketbalringen en basketbalpalen zien het erg mooi uit dankzij de groene accenten in het design. De kids zullen ongetwijfeld uren buiten spenderen en proberen zo veel mogelijk punten te scoren!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

EXIT Toys basketbalringen

Een basketbal door een basketbalring van Exit werpen geeft een heerlijk gevoel. Het mooi ogende design wordt nog eens bijgestaan door een enorm gebruiksgemak en duurzame kwaliteit; echte topproducten dus!

Een basketbalpaal om in te graven of om op een vlakke ondergrond te zetten, in 5 verschillende hoogtes in te stellen, een basketbalbord om aan de muur te bevestigen met (dunk)ring, ... Het kan allemaal!

EXIT Toys

Als specialist van buitenspeelgoed voor kinderen moedigt EXIT Toys het spelen in de gezonde buitenlucht en het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden aan. Kwaliteit en duurzaamheid gaan steeds hand in hand bij de productten. In het gamma van Exit vind je onder andere een groot aanbod terug van basketbalringen, rollend speelgoed, voetbalgoalen, houten speelhuisjes en trampolines.

Basketbalpaal of afzonderlijk basketbalbord aan de muur

Afhankelijk van wat je precies wilt, heeft EXIT Toys ongetwijfeld het juist artikel voor jou in zijn gamma. Zo zijn er bijvoorbeeld in hoogte verstelbare basketbalpalen die je in de grond dient te bevestigen. Je hebt ook palen met wieltjes die je gemakkelijk kan verplaatsen. Deze hebben contragewichten die je kan vullen met zand zodat de basketpaal zeker stevig blijft staan. Sommige palen hebben een speciale dunkring bevestigd voor de echte hoogspringers onder ons die tot aan de basketring geraken.

Wil je liever een basketbalbord aan de muur bevestigen, dan heeft Exit Toys zeker genoeg opties voor jou. De borden zijn gemaakt van polycarbonaat en worden standaard met bevestigingset geleverd. Ook de basketbalringen zelf worden uit stevige materialen gemaakt, zodat ze extra duurzaam zijn. Sommige muurmodellen kan je ook in hoogte verstellen.

Basketbal van Exit Toys

De Exit basketbal ziet er super stoer uit door zijn zwarte kleur en kan perfect zowel indoor als outdoor gebruikt worden om voor die begeerde driepunters te gaan! De basketbal is beschikbaar in maat 7.

Exit Toys basketbalringen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).