Alle Bouwblokken van Haba

Stapelen geblazen met de houten bouwblokken van Haba. De vele bouwsets zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden, maar pret is sowieso gegarandeerd. Begin zeker met de grootste blok vanonder, zodat je een zo hoog mogelijke creatie kan maken waarmee je iedereen zal verbazen!

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Haba Bouwblokken

De Haba houten bouwblokken zijn het ideale speelgoed voor jonge kinderen om al spelenderwijs de creativiteit, fijne motoriek en hand-oogcoördinatie te trainen. Je kan ondenkbaar veel verschillende creaties maken, waardoor kinderen de leuke stapelblokken nooit moe zullen worden.

In het gamma van Haba vind kleine bouwsets terug met super grote en kleurrijke blokken tot reuzegrote blokkensets van wel meer dan 100 stuks! Zowel de allerjongste als iets oudere kinderen vinden dus zeker en vast hun zin.

Haba

Haba is een veelvuldig Toys and Games Award winnaar met een brede waaier aan speelgoed in het gamma. Het grote doel van Haba is baby’s en kinderen te laten genieten doormiddel van doordacht speelgoed waarbij fantasie een grote rol speelt. Haba is een Amerikaans merk waarbij de producten in Duitsland vervaardigd worden, waardoor je er zeker van bent dat je kwaliteit in huis haalt. In hun collectie vind je onder andere speelpoppen, bouwblokken, gezelschapspelletjes en houten knikkerbanen terug.

Bouw, stapel en ontdek met HABA houten bouwblokken

De houten blokken van Haba komen in veel vormen en ontwerpen. Ze zijn o.a. vierkant of rond, klein of groot, hebben felle of eerder natuurlijke kleuren, enz. Met deze kwalitatieve grote bouwblokken kunnen zelfs de kleinste kinderen spelen en ontdekken. Verschillende factoren zoals de vorm, de grootte en het gewicht worden grondig onderzocht zodat de veiligheid gegarandeerd kan worden. Al spelende kloppen en wrijven de kinderen de houten blokken tegen elkaar en ontdekken zo de voorloper van het bouwen. Wanneer de kinderen ouder worden, beginnen ze echt met stapelen en het bouwen van hoge torens, kastelen of paleizen waarin de personages kunnen bewegen. Het houten speelgoed komt in verschillende vormen en maten. Zo zijn er vierkante en ronde blokken maar ook grote en kleinere blokken.

Andere populaire bouwblokken

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle bouwblokken zeker de moeite! Daar kan je ook bouwblokken van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Haba bouwblokken online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).