Exit actie april
Uw taalkeuze:

Haba

HABA is een 34-voudig Toys and Games Award winnaar en biedt een brede waaier aan speelgoed aan. Van baby’s tot kinderen in de lagere school , ze kunnen allemaal terecht bij HABA.

 

Kinderen zijn voor HABA het allerbelangrijkste. Het opvoeden van kinderen tot slimme en zelfstandige mensen is de taak van de ouders, maar ook van de broers en zussen, vrienden en vriendinnen. Leraren en leraressen hebben ook een belangrijke functie in de opvoeding van de kinderen.

 

HABA wil de kinderogen laten stralen. Dit proberen ze met hun doordacht speelgoed waarbij de kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. HABA is een Amerikaans merk waarvan de producten geproduceerd worden in Duitsland. Duitsland staat bekend om zijn goede kwaliteit van producten, oftewel “Duitse degelijkheid”.

 

Voor de allerkleinsten heeft HABA meerdere poppen in de aanbieding. Dit gaat van de kleding tot de huizen, maar ook de poppen zelf! Daarnaast kunnen zij zich ook kostelijk amuseren met onze HABA blokken. Voor de meisjes in het bijzonder hebben we de HABA – Kledingset Prinses. Als ze wat groter zijn kunnen we ze het Pony Jumping gezelschapsspel aanbieden. Dit spel biedt u en uw kind gegarandeerd uren speelplezier. Voor de kleine jongens hebben we de coole HABA Knikkerbaan. Is uw kind niet in de ban van knikkerbanen maar houdt hij van muziek? Ga dan voor de HABA muziekinstrumenten! Het kan natuurlijk ook zijn dat uw kind eerder een avontuurlijk type is, maar wat is een avontuur zonder een verrekijker? Inderdaad, niet veel. Kies daarom voor de handige HABA Verrekijker met tas! U ziet het, HABA biedt oneindig veel speelmogelijkheden voor uw kind. Ontdek het zelf en neem een kijkje in ons assortiment.

Naam
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 332 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Naam
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 332 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5