Alle Muziekinstrumenten van Haba

Haba heeft een heleboel leuke muziekinstrumenten en muziekmakersets voor de kids in petto die zich graag van hun meest creatieve kant willen tonen. Wakker al op jonge leeftijd een levenslange passie voor muziek aan en geniet telkens weer van al die hemelse liedjes die ze speciaal voor jou zullen brengen!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Haba muziekinstrumenten

Haba heeft een aantal muzieksets voorhanden die jongen kinderen meteen met een heleboel verschillende muziekinstrumenten laten kennis maken. De kids zullen hun meesterwerkjes ongetwijfeld steeds met mama en papa willen delen, zodat ook jij mee kan genieten. Wie vreest voor hels kabaal kan op zijn twee oren slapen: het geluidsvolume van de akoestische effecten is ook geschikt voor de allerkleinsten, zodat je zeker niet elke avond met hoofdpijn gaat slapen. Door muzikaal te experimenteren leren de kinderen met de muziekinstrumentjes van Haba tonen te onderscheiden, ontwikkelen ze gevoel voor ritme en trainen ze al spelenderwijs het spraakvermogen.

Haba

Haba is een veelvuldig Toys and Games Award winnaar met een brede waaier aan speelgoed in het gamma. Het grote doel van Haba is baby’s en kinderen te laten genieten doormiddel van doordacht speelgoed waarbij fantasie een grote rol speelt. Haba is een Amerikaans merk waarbij de producten in Duitsland vervaardigd worden, waardoor je er zeker van bent dat je kwaliteit in huis haalt. In hun collectie vind je onder andere muzieksets, bouwblokken, gezelschapspelletjes en houten bouwdozen.

Kwalitatieve materialen voor mooie klanken

De Haba muzieksets zijn vooral voorzien van solide beukenhout dat tegen een stootje kan. Kinderen kunnen jarenlang genieten van hun instrumentjes en prachtige akoestische klanken produceren dankzij de gebruike materialen. De muziekinstrumenten van Haba zien er bovendien erg fraai uit dankzij de kleurrijke vormgeving. Heel grappig zijn de muziekeieren, een set van 5 houten eitjes die allemaal een verschillend geluidje maken!

Andere populaire muziekinstrumenten

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle muziekinstrumenten zeker de moeite! Daar kan je ook muziekinstrumenten van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Haba muzieksets online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).