Al het Peuterspeelgoed van Haba

De meeste peuters zijn erg nieuwsgierig en onderzoeken alles wat in hun handjes passeert met erg veel belangstelling. Neem daarom zeker een kijkje in het aanbod peuterspeelgoed van Haba, waarbij de focus ligt op spelend bijleren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Haba peuterspeelgoed

De collectie van Haba peuterspeelgoed is erg divers, kleurrijk én super leerrijk. Voor de ontwikkeling van kinderen is het zeer belangrijk dat zij al op jonge leeftijd bepaalde vaardigheden aanleren en daar is het aanbod van Haba perfect voor. Inlegpuzzels, magneetspelletjes, stapelblokken, steekspellen, knikkerbanen en no zo veel meer: peuters vinden in dit aanbod ongetwijfeld hun gading! Peuters trainen zo onder andere hun ruimtelijk inzicht, concentratie, behendigheid en probleemoplossend denken. Allemaal vaardigheden die hun hun latere leven steevast van pas zullen komen.

Haba

Haba is een veelvuldig Toys and Games Award winnaar met een brede waaier aan speelgoed in het gamma. Het grote doel van Haba is baby’s en kinderen te laten genieten doormiddel van doordacht speelgoed waarbij fantasie een grote rol speelt. Haba is een Amerikaans merk waarbij de producten in Duitsland vervaardigd worden, waardoor je er zeker van bent dat je kwaliteit in huis haalt. In hun collectie vind je onder andere peuterspeelgoed, bouwblokken, gezelschapspelletjes en houten

Duurzame materialen voor jarenlang plezier

Het Haba peuterspeelgoed blinkt niet alleen met de toffe en kleurrijke designs, maar ook door de materialen die tegen een stootje kunnen. Hierdoor kunnen peuters zich zorgeloos uren uitleven en hoef jij geen schrik te hebben dat het speelgoed meteen stuk gaat. Zo zijn de meeste artikelen vervaardigd uit duurzaam hout waar ook toekomstige generaties zeker nog plezier van zullen hebben.

Ander populair peuterspeelgoed

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met al het peuterspeelgoed zeker de moeite! Daar kan je ook peuterspeelgoed van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Haba peuterspeelgoed online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).